Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Honnan az a közkeletű hiedelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nád a házam teteje kérdése:

Honnan az a közkeletű hiedelem, hogy a férfiak nehezen fogadják el új házastársuk előző házasságából született gyermekét?

Figyelt kérdés
Nézzetek csak körül!

2015. máj. 3. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem értek ezzel egyet. Nagyon nem.
2015. máj. 3. 19:17
 12/22 anonim ***** válasza:
62%

A volt barátom pl. egyenesen megmondta (már nem tinikorban ismerkedtünk meg), hogy jó, hogy nincs még gyerekem, mert akkor nem kellenék neki, ő soha nem nevelné más kölkét.

Szóval vannak ilyenek is.

2015. máj. 3. 19:30
 13/22 anonim ***** válasza:
Látom magam előtt a kérdezőt, ahogy meglátja az előző kérdést, felsikkantva a szájához kap, majd dühében kigombolja a csipkeblúza felső gombját és kiírja a kérdést.
2015. máj. 3. 19:37
 14/22 anonim ***** válasza:

Akartok még példát? Munkatársnőm megismerkedett egy kedves úriemberrel, mikor oda került a sor, hogy az összeköltözésről beszéltek, akkor csak kibökte, hogy inkább ne, mert ott van a nő gyerek, azt csak nem akarná nevelni.

Egyik szomszédasszonyunkat is azért hagyta ott az új élettársa, mert mégiscsak sok volt az a három gyerek.

Másik ismerősöm tizenéves lánya azért maradt az apukánál, mert az új barát nem akarta, hogy az anyukával közösen neveljék tovább. Csak aztán az anyuka meggondolta magát és mégis a gyerekét választotta.

Pontozzatok le nyugodtan újra és újra ha ennyire fáj az igazság, de ezek mind megtörténtek.

Elhiszem, hogy nőkről is vannak ilyen történetek, én a környezetemben férfiakról tudok.

2015. máj. 3. 19:38
 15/22 anonim ***** válasza:
18%

Nincsenek letisztázva az "erőviszonyok". Ha egy nevelőapa kerül a képbe, attól általában "félnek", tehát nem pofáznak, nem szemtelenkednek a gyerekek annyira.

De a nevelőanya, aki fiatalabb az anyánál, és nem szólhat semmiért... még jó, hogy a gyerek szemtelenkedni fog, amikor az anyja biztos az ő pártján áll, az apa meg ahelyett, hogy beszélne a gyerekével, csak tömi a zsebébe a pénzt.

2015. máj. 3. 19:51
 16/22 anonim ***** válasza:

én ismerek ilyet.

hidd el, hogy van rá példa

2015. máj. 3. 21:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Amit a 8-as válaszomban írtam az pont a saját közeli családomból vett példa, úgyhogy nem a levegőbe beszélek, akármennyire is nem tetszik az igazság. :(
2015. máj. 3. 21:10
 18/22 anonim ***** válasza:

Uristen engem egyik ferfi sem kosarazott ki a lanyom miatt :o sot mindegyik szivesen nevelte volna, csak aztan en meggondoltam magam, mas miatt nem volt megfelelő a kapcsolat. Aztan megismertem a mostani ferjem, es neki sem volt probléma egy percig sem, hogy van mar gyerekem. O alapbol nagyon családcentrikus, es sajatjakent tekint a lanyomra. Azota van kozos baba is, de sosem tesz kulonbseget kettojuk között.

Szoval ezt cafolom, hogy mindegyik ferfi csak eltűri az elozo kapcsolatbol szuletett gyereket.

27/N

2015. máj. 3. 23:19
 19/22 anonim ***** válasza:

2 neveloapam volt.

Az elsonel 1 evig nem laktunk egyutt, mert kolis voltam. Utana kb. 1.5 evet egyutt laktunk o, anyum, tesom, en. Szornyu volt. Allandoan cseszegegett valamivel, raadasul az uj suliban is baxogattak. Kituno tanulo voltam, de suliba nem nagyon jartam be. Ez se tetszett neki. Az osztalytarsaimnak meg az nem, hogy kituno voltam.

Aztan anyum talalkozott az uj baratjaval. Akkor megkerdezte, hogy osszekoltozunk-e vagy vesz egy kulon lakast es tesommal odamegyunk. Egybol mondtam neki hogy kulon lakas. Igy laktunk szulok nelkul a tesomnal en alig 17, o meg epphogy 15 evesen.

Kesobb amikor ki kellett adni a lakast laktunk egyutt mostohaapummal. Szornyu volt! 10-kor lampaoltas, kuss a neved. En orvosira jartam, szerinted 10-kor hagytam regen abba a tanulast?! Inkabb ejfelkor volf a fekves. Ha nem ugy kerdeztel ahogy o megfelelonek tartotta akkor vita volt, pl. "Mi lesz ma reggelire?" kerdesembol ordibalas lett, mert hogy merem megkerdezni, nem en veszem. Vagy ha anyuk foztjere azt mondtam nem izlik, vagy hogy mar untam a tesztavacsorat, nem vagyok tesztas. Csak par percet zuhanyozhattunk (ez az elso helyen is igy volt, de otta lenti lakasban a mostohaapum anyja baxogatott minket). 17 fok volt a hazban max. Anyam a konyveimet kenyszeresen allandoan elpakolta, ne legyenek elol. Ja, a nappaliban laktunk tesommal... Qurvata utaltam, hogy mindig ujra kellett keresnem mindent: jegyzet, atlasz, tankonyv, abrak... mert juj, ne legyen semmi elol, mostohaapum nem szereti a rendetlenseget. Ja, anno masszivvan ivott, mar csak neha ont fel a garatra, de akkor nem tudja vilagat, nem birja amugy a piat, nem ertem minek iszik. Az ido alatt amit ott voltam teljesen kikeszultem. Azota mar Londonban vagyok tavol a csaladtol. Volt mar itt vendegsegben, par napig tartotta magat, de utolso napokban megint ivott.

Szoval sajat tapasztalatok alapjan igen, a pasik nem akarjak mas gyereket nevelni. Ja meg egy 39 eves pasi magyarazta anno nekem facen hogy olyan nehez neki olyan not talalnia akinek nincs gyereke, vagy nem is akar. Mert o mar nem akar gyereket, meg mas gyereket nem akarja nevelni. Ja, a vicc az, hogy neki 2 notol van 3 gyereke... A kepmutato mindenit.

En no vagyok, en nevelnem mas gyereket. A mostani baratomnak is vannak gyerekei, nem komoly kapcsolat sajnos, de el tudnam kepzelni magamat ahogy reggelit csinalok nekik, vagy kozos programokat szervezunk.

2015. máj. 3. 23:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Mert senki se szereti más borját nevelni, legyen az nő vagy férfi. Nagyon nagy szerelem kell ahhoz, hogy gyerekstől elfogadja valaki a másikat, de tényleg.
2015. máj. 4. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!