Úgy érzem, hogy csak egy kötelesség vagyok az édesapámnak, illetve egy "végtermék" a volt házasságából. Mit tegyek?
Ezeket sajnálattal olvasom.
Szerintem a legjobb amit tehetsz az hogy nem gondolkodsz ezen sőt bele sem gondolsz. (Ha megteszed akkor nagyon rossz lesz és elmegy minden kedved mindentől. Ez sajnos tapasztalat.)
Próbálj meg örömöt találni és lekötni magad. Én magamból kiindulva tudom hogy akkor érzem a legjobban magam amikor csinálhatok valamit ami leköt és ebbe nagyon bele tudok merülni, de ha eszembe jut akkor nagyon vegyes érzéseim vannak.
Keress filmeket amik lekötnek, készülj az érettségire, iktass be egy kis mozgást.
Barátokkal nem tudom hogy állsz, de velük is kimozdulhatsz.
Akkor ne emlegesd neki. Próbálj meg nem rá gondolni legalább ha közösségben vagy.
Nem tudom milyen messze van a város, de szerintem felmehetnél pl szombad délelőtt és este pedig hazajönnél vagy a barátod menne le.
Ha egy kicsit segítettem már megérte:)
Valami hobbid nincs?
Hát ami ebből lejött, hogy apukád új barátnője próbált veled barátkozni, de te nem voltál rá vevő, apukád gondolom nem akar már 18 évesen még téged pesztrálni állandóan, talán kezdened kéne magaddal valamit, fiúk, hobbi, stb.
Talán kicsit pozitívabban kéne hozzáállnod a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!