Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem túl sok pénzt költ az előző házasságából származó gyerekeire. Ez rendjén van így és én vagyok anyagias vagy jogosan sérelmezem ezt?
Kérdezd meg tőle miért csinálja. Miért károsítja meg a gyerekeit.
A fizetése 50 % kell elosztani 4 gyerekre. Ha a fizetése 12,5 % jóval kevesebb mint 35000Ft akkor én is elbeszélgetnék vele.
A gyerektartás úgy lett megállapítva, hogy a fizetése 20%-a gyerekenként, minimum 10-10000Ft. Ez havonta úgy jött ki, hogy nagyjából 2*35000Ft. A mostani fizetése netto 97000Ft. Ebből én rengetegnek érzem ezt az összeget. Amikor ezt elmondtam neki, akkor arra hivatkozott, hogy ő vállalta, hogy gondoskodik róluk a válás után is. Persze rákérdeztem, hogy mi a helyzet a mi gyerekinkkel, de csak dühösen elvonult és nem válaszolt semmit.
A feleségével hiába is beszélnék, mert ő mindvégig kevesellte a 35000Ft-ot is, nem hiszem, hogy pont most változtatna ezen.
12670 Ft járna gyerekenként.
Én megmondanám, hogy oké és ha én is elválok akkor, hogy fizet 97ezer Ft fizetésből 140 ezres gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!