Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik házas szülők gyermekeként nőttek fel (és nem is váltak el a szülők), azok fontosabbnak tartják, hogy ők is házasok legyenek mikor gyerekük lesz?
Vélemények, tapasztalatok?
Az én szüleim 30 évig voltak házasok és elengedhetetlennek tartom, hogy házas legyek mikor babát várok.
Nem tudom...nekem alapból fontos a házasság, gyerektől függetlenül.
A ferjem szülei elváltak, és nagyon rossz hazasságuk volt mégis neki volt fontosabb, hogy a gyerek majd házasságban jöjjön...2 éve vagyunk házasok, gyerek még nincs.
Szintem akik láttak jó példáta házassagra jobban hosznek benne, és kevésbé félnek tőle...vagy akik abban nőtte fel azoknak az a természetes...nekem meg sem fordult a afejemben, hogy nem házasodunk soha...nekem az a normális ha lehet igy mondani..persze nincs bajom azzal, ha valaki másképp látja..csak nekem az a természetes..
28/n
Én már írtam véleményt, itt inkább egy elgondolkodás következik.
Sosem értettem, hogy valakik miért gondolják úgy, hogy elítélendő a nem esküvel megpecsételt párkapcsolat? Szerintem házasodásból is lehet sportot űzni, és csak azért, mert négy férjtől van négy gyereke az illetőnek, vagy négy pártól, az teljesen mindegy. Itt szerintem nem számít, hogy csak házasságba vállalt gyereket, tehát mindegyik törvényes. Ugyanígy, miért nem lehet egyaránt szép kapcsolat a hűségben együttélés, mikor a két fél kijelentette egymásnak, hogy csak a másikkal, örökké? Miért kell ehhez konkrét házasság? Miért csak az a jó?
mert a hazassag intezmenye olyan oreg mint az emberiseg.
lehet modernkedni osszedobni a szennyest de a tarsadalom soha nem fogja ugyanugy itelni egy osszekoltozotyt part mint egy hazaspart.
ezen kivul az egyhaz torvenye is ezt mondja tobb ezer eve.
ezen kivul az oroklesi jog is csak hazastarsakra ervenyes.
A masik tisztelete ha az egyik fel meghal gondoskodik a masikrol.
A jog pedig sokszor keri a hazassagot pl nelkule nem vagy hivatalos hozzatartozo errol sokat tudnak meselni.
Egyik ismerosunk sokaig elt csak ugy osszekoltozve boldogan.
Egyik reggel sajnos nem erbedt fel mento vitte korhazba agyverzes nagy merteku agyhalott lett.
Eletttarsa elete nagy szerelme parja sok sok eve ment a korhazba.
Nehez dontes ele kerult a dolog a gepet ki kell kapcsolni vagy sem.
Az elettars nem donthetett hiszen jogilag o egy nagy semmi volt.
Jottek ismerosunk felnott gyerekei es ot kitaszitva dontottek helyette.
Szomoro szivfacsaro volt latni hogy az ,,ozvegy,, nem volt hivatalossan ozvegy.
Jottek az exek a gyerekek edesanyja es kezebe vette a dolgokat intezte a temetest stb
O csak sirt hiszen ki gondolta volna hogy fiatalon erre kerul a sor.
A holgynek el kellett koltoznie a hazbol hiszen az nem az ove volt.
Ott maradt a csupasz feneke volt csak semmi mas es a temetesen sem allhatott a koporo mellett a csalad nem engedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!