Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom én se, hogy egy ilyen kapcsolatból jó házasság lehet-e, és a szüleim is nagyon elzárkóznak tőle. Mit tegyek? Tanácsot szeretnék kérni.
Ha mostanában kezdődött volna a kapcsolatotok, és azt mondod szereted, azt mondanám legyél vele amíg boldog vagy....
De belegondolok miféle beteg asszony lehet az, aki 35 felett egy 16 éves gyerekkel áll össze. Gondold végig milyen agybaja lehet egy ilyen nőnek. Nem vagyok híve annak hogy korkülönbség alapján ítéljek meg egy kapcsolatot, egy embert, de ez azért túlzás! Ahogy elkezdődött, az szerintem durva.
Nem vagyok biztos benne, hogy teljesen józanul tudsz dönteni vele kapcsolatban....tekintve hogy 16 évesen kerültél a hálójába.
Én azt mondanám, hogy ne vedd el. Ha akarsz, élj vele, de ne vedd el, és majd pár év múlva meglátod...
Ahogy az elozo is irta, ez egy kicsit fura marmint harminc x evesen osszejott egy 16 eves gyerekkel, de mondjuk ha ezt nem szamitjuk akkor csak az szamit h TE mit erzel.
Ha ugy erzed h o eleted szerelme akkor vedd el felesegul, eljetek egyutt boldogan mert csak az id donti el h mi a jo valasztas. Az h az emberek mit mondanak az tokmindegy, nem az emberek elik a te eleted hanem te magad.
Ha o az igazi akkor o az, es ez sosem korfuggo. A szuleidet megertem, de nemikepp intelligensebben is kezelhetnek ezt a helyzetet.
Nem csinaltal semmi rosszat, ez egy ilyen kapcsolat, es sok pelda van arra h mukodik:-))
Ne!!! Mássz rá az anyjára vagy a nagyanyjára!
Mi az isten bajotok van a fiatal, rendes, karcsú nőnőkkel, férfuak???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!