Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Behúzta a kéziféket a sógornő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Behúzta a kéziféket a sógornő, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A felállás a következő: Az én családom imádja a barátomat, saját fiukként kezelik, imádják. A vőlegényem családjával viszont rendesen fasírtban vagyok, nem beszélek velük, a barátom is csak tisztességből. A sógornő enyhén szólva egy irigy 30 éves senki, se munkája, se barátja, duci és rendkívül rosszindulatú pluszban a szülőkkel él. Nem csak én nem voltam szimpatikus neki, hanem senki a családján kívül. Ordít, mint egy sakál, konkrétan terrorban tartja a szüleit otthon, szó szerint Ő parancsol, így a szülei nem beszélhetnek velem, mert rögtön ordít. A lényeg, hogy a szüleim örültek ennek a hírnek. A másik családhoz is személyesen mentünk bejelenteni a hírt, ott konkrétan csak a szülők voltak lent, aztán miután a testvér meghallotta az esküvőt, lerobbantotta magát a nappaliba és konkrétan nekem jött. Engem hibáztatott a család. A vőlegényem megakarja szakítani velük a kapcsolatot. Félek, hogy eljön az esküvőmre (megtudhatja véletlenül vagy kitudakolja) és tönkreteszi! Kutakodott, nyomozott utánam és felakarta törni a facemet régen, sőt, házhoz is jött.

Mit lehet ilyen esetben tenni? Mégis csak a vőlegényem testvére és családja! Ti mit tennétek a helyemben? Mi már mindent megpróbáltunk, hogy "bevágódjunk" náluk, de egyszerűen annyira érdektelenek és primitívek, hogy nem lehet velük haladni! A rokonok se tartják velük a kapcsolatot, a nagymama kitiltotta a házából a lányt. Mit tegyünk?

2015. ápr. 11. 00:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
???? Mivan? Ez nnszensz. Ha a volegenye meg akarja szakitani veluk a kapcsolatot, tegye. Aljin a sarkara. Az eskuvo meg ugyis zart koru rendezveny. Vendeglistat kell adni a ceremoniamester vagy a tulaj kezebe es aki nincs rajta azt nem engedi be. Nem ertem mi a gond. 20 ezeret mar lehet gorillat berelni aki kozbe lep, ha megis be akarnak jonni. Afocsogest meg le kell sz.rni. Hadd puffogjon. Eletunt b..szatlan p..csa. En mar reg pofonvagtam volna.
2015. ápr. 11. 00:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha úgy alakulna a dolog, hogy a szülők nem jönnek el (sógornő egyértelműen kizárva), akkor fizessünk 2-3 embert erre a dologra? Végképp nem akarok zűrzavart... Nem is akarok ezekre az emberekre akkor gondolni! Csak félek, hogy behallatszik majd valami. Meglehet őket kérni, hogyha végképp nem bírnak ezzel a nővel, akkor hívják ki rá a rendőrséget, hogy ne mi legyünk esetleg ezzel zargatva? Igazság szerint a testvér beígérte, hogy eljön, de annak "hangja" lesz... Én nem értem miért nem tudták kisebb korában elvinni pszichológushoz! Teljesen meg van kergülve... Na és ha jönne a testvér, a szülők a ceremónián, nyilván kimennek majd hozzá, a vőlegényem se a "mi napunkra" tud majd teljesen koncentrálni... én teljesen kivagyok akadva most. Bármire kértük a szülőket a testvérrel kapcsolatban, mindig azt mondták, hogy ennyi idősen Ők már nem tudnak mit tenni vele. Felnőtt, azt tesz, amit akar...
2015. ápr. 11. 01:00
 3/14 anonim ***** válasza:
20%
És mire féltékeny a sógornőd? A szépségedre, vagy mert te nem vagy kövér? Vagy mert te nem vagy még 30 éves, és van munkád? Te sem vagy normális, hogy beszélsz róla?
2015. ápr. 11. 01:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem hiába beszélek így róla, amikor már azon tanakodunk, hogy távolságtartási végzést kell kérnünk... Nem egy embernek ment már neki... Mire féltékeny? Mert nekem lesz egy férjem 25 évesen, vékonyabb vagyok nála, modell voltam, van pénzünk, közös otthonunk és hogy a saját életünket úgy építettük fel, hogy mindenbe megpróbáltak alánk rakni... Hidd el, nem tudod milyen egy ilyen családtag. Nem reagálom túl, ezt többen megbeszéltük. Mások is ismerik, szinte kivétel nélkül rühellik.
2015. ápr. 11. 02:00
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 3-as, úgy látom te még nem ismertél hisztis p.csát. Jó neked, irigyellek.

Én is jó alakú csinos nő vagyok, de érdekes mód a legjobb barátnőm is ilyen hisztérika volt (amíg meg nem untam a hülyeségeit :)), pedig ő sem panaszkodhatott ilyen téren, sokan azt hitték testvérek vagyunk, annyira hasonlítottunk egymásra.

Egyszerűen ha éppen nem rá vagy kettőnkre, hanem csak rám mosolygott egy srác, már félreállt a szája. Hiába próbáltam egyenlő partnerként kezelni, ő mindig csak felém akart kerekedni. Amivel persze csak maga alatt vágta a fát, a férfiaknak is az olyan nők jönnek be inkább akik titokzatosak és van tartásuk, nem az, amelyik már szinte eléjük fekszik, ha két hasonló közül kell választani... na de eltértem a tárgytól, nem is kicsit xD Vannak ilyenek sajnos, nem mindig a kérdezőből kell kinézni a szemetet.

Kérdező, mást pedig sajnos egyszerűen nem tudok én sem javasolni :( vagy hívsz valakit aki rendet tesz - lehet egy nagyobb darab barátod is, ő talán észrevétlenül meg is oldja az ilyesmit -, vagy tényleg távolságtartási végzés...

Lehet imádkozni hogy ne kerüljön elő, de talán tényleg jobb rákészülni inkább, szerintem ti is nyugodtabbak lesztek akkor.

Ilyen helyzetben véleményem szerint már nem azt kell nézni, kinek a családjába tartozik. Nem vagytok kötelesek meghívni, ha pedig balhézik, jogotokban áll leállítani.

Egyébként gratulálok előre is :)

2015. ápr. 11. 02:40
 6/14 anonim ***** válasza:
10%

Ha vicces akarnek lenni,azt irnam,zarjatok be a wc be,a lagzi idejere,mint egy filmben:)

De tudom,nagy gond.nem lehet par napra megfigyelesre beutaltatni a pszichiatriara?

Vagy elkuldeni egy welnesshetvegere?

Addig megvan a lagzi.

De van meg egy,titokban 2 tanuval megeskudni.aztan majd ha jobb lesz a helyzet,tartani egy rendes lagzit.

2015. ápr. 11. 06:22
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk is volt egy személyiségzavaros nő a képben, aki fenyegetőzött, hogy eljön az esküvőre.

Az összes férfi családtagnak megmondtam, hogy ha megjelenne, akkor legyenek kedvesek, fogják meg és vigyék ki.

Végül nem jött, de ha mégis úgy lett volna, kapásból hat férfi pattant volna kikísérni. Nagy balhé esetén meg a rendőrséget is ki lehet hívni, legalább lesz nyoma a tevékenykedésének. Videófelvételt ajánlott készíteni, bár gondolom esküvőn mindenképp lesz videós.

2015. ápr. 11. 07:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket :) Nem csinálhatunk vele semmit, hisz a szülők rögtön nekünk esnének, 10 körömmel védik. Régebben, amikor még hozzájuk jártam, akkor csinálni akartam hangfelvételt, de utánakérdeztem és kicsit necces lett volna, mert én is megüthettem volna a bokámat, ha elviszem bizonyítékként. Mivel szeret elmenni néha a szülők pénzén koncertekre, fellépésekre, így úgy gondoltuk, hogy az esküvőt majd olyan napra tesszük, amikor lesz egy egész napos mizéria az Ő otthonukhoz közel. Hogy ne fogjon gyanút és ne dobjuk ki a pénzt, először is az anyukának kellene mondani, hogy az egyik ismerősének van két jegye xy koncertre, ez az "anyuka ismerőse" lesz a mi emberünk, aki tuti ott lesz a koncerten vagy akármin és ha bármi gond lesz, tájékoztat. Ha igent mond, akkor keresek egy távolabbi ismerőst, aki erre kapható, megvesszük nekik a jegyet. Szeretnénk 3 embert elhívni az esküvőre, akik nagy darabok, az egyiknek megadom a telefonszámát és gond esetén Őt hívná. Ha látjuk, hogy mindhárman kimennek, akkor tudjuk mi van, de minket nem tud majd zargatni. Egyenlőre ezt agyaltuk ki hirtelen, de még gondolkozunk :D Sajnos bezáratni pszichiátriára úgy, hogy Ő nem egyezik bele, nem lehet. Feltéve, ha viszünk róla papírt, hogy teljesen beszámíthatatlan, de ebbe a szülők nem fognak beleegyezni.
2015. ápr. 11. 12:15
 9/14 anonim ***** válasza:
31%
Te jó ég, neked rendes üldözési mániád van! Törlöm is ezt kérdést inkább.
2015. ápr. 11. 13:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem, hogy mit akar az jelenteni ebben a helyzetben, hogy behúzta a kéziféket a sógornő?
2015. ápr. 11. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!