Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Behúzta a kéziféket a sógornő, mit tegyek?
A felállás a következő: Az én családom imádja a barátomat, saját fiukként kezelik, imádják. A vőlegényem családjával viszont rendesen fasírtban vagyok, nem beszélek velük, a barátom is csak tisztességből. A sógornő enyhén szólva egy irigy 30 éves senki, se munkája, se barátja, duci és rendkívül rosszindulatú pluszban a szülőkkel él. Nem csak én nem voltam szimpatikus neki, hanem senki a családján kívül. Ordít, mint egy sakál, konkrétan terrorban tartja a szüleit otthon, szó szerint Ő parancsol, így a szülei nem beszélhetnek velem, mert rögtön ordít. A lényeg, hogy a szüleim örültek ennek a hírnek. A másik családhoz is személyesen mentünk bejelenteni a hírt, ott konkrétan csak a szülők voltak lent, aztán miután a testvér meghallotta az esküvőt, lerobbantotta magát a nappaliba és konkrétan nekem jött. Engem hibáztatott a család. A vőlegényem megakarja szakítani velük a kapcsolatot. Félek, hogy eljön az esküvőmre (megtudhatja véletlenül vagy kitudakolja) és tönkreteszi! Kutakodott, nyomozott utánam és felakarta törni a facemet régen, sőt, házhoz is jött.
Mit lehet ilyen esetben tenni? Mégis csak a vőlegényem testvére és családja! Ti mit tennétek a helyemben? Mi már mindent megpróbáltunk, hogy "bevágódjunk" náluk, de egyszerűen annyira érdektelenek és primitívek, hogy nem lehet velük haladni! A rokonok se tartják velük a kapcsolatot, a nagymama kitiltotta a házából a lányt. Mit tegyünk?
Kedves 3-as, úgy látom te még nem ismertél hisztis p.csát. Jó neked, irigyellek.
Én is jó alakú csinos nő vagyok, de érdekes mód a legjobb barátnőm is ilyen hisztérika volt (amíg meg nem untam a hülyeségeit :)), pedig ő sem panaszkodhatott ilyen téren, sokan azt hitték testvérek vagyunk, annyira hasonlítottunk egymásra.
Egyszerűen ha éppen nem rá vagy kettőnkre, hanem csak rám mosolygott egy srác, már félreállt a szája. Hiába próbáltam egyenlő partnerként kezelni, ő mindig csak felém akart kerekedni. Amivel persze csak maga alatt vágta a fát, a férfiaknak is az olyan nők jönnek be inkább akik titokzatosak és van tartásuk, nem az, amelyik már szinte eléjük fekszik, ha két hasonló közül kell választani... na de eltértem a tárgytól, nem is kicsit xD Vannak ilyenek sajnos, nem mindig a kérdezőből kell kinézni a szemetet.
Kérdező, mást pedig sajnos egyszerűen nem tudok én sem javasolni :( vagy hívsz valakit aki rendet tesz - lehet egy nagyobb darab barátod is, ő talán észrevétlenül meg is oldja az ilyesmit -, vagy tényleg távolságtartási végzés...
Lehet imádkozni hogy ne kerüljön elő, de talán tényleg jobb rákészülni inkább, szerintem ti is nyugodtabbak lesztek akkor.
Ilyen helyzetben véleményem szerint már nem azt kell nézni, kinek a családjába tartozik. Nem vagytok kötelesek meghívni, ha pedig balhézik, jogotokban áll leállítani.
Egyébként gratulálok előre is :)
Ha vicces akarnek lenni,azt irnam,zarjatok be a wc be,a lagzi idejere,mint egy filmben:)
De tudom,nagy gond.nem lehet par napra megfigyelesre beutaltatni a pszichiatriara?
Vagy elkuldeni egy welnesshetvegere?
Addig megvan a lagzi.
De van meg egy,titokban 2 tanuval megeskudni.aztan majd ha jobb lesz a helyzet,tartani egy rendes lagzit.
Nálunk is volt egy személyiségzavaros nő a képben, aki fenyegetőzött, hogy eljön az esküvőre.
Az összes férfi családtagnak megmondtam, hogy ha megjelenne, akkor legyenek kedvesek, fogják meg és vigyék ki.
Végül nem jött, de ha mégis úgy lett volna, kapásból hat férfi pattant volna kikísérni. Nagy balhé esetén meg a rendőrséget is ki lehet hívni, legalább lesz nyoma a tevékenykedésének. Videófelvételt ajánlott készíteni, bár gondolom esküvőn mindenképp lesz videós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!