Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek? Többi lent!
A sógorod mit szól ehhez?
Amúgy most fogtok költözni, egy gonddal kevesebb lesz.
Hát ha a férjed helyében lennék...nagyon nem esne jól ez a kérdés...
Vagy van okod gyanakodni, nem megy minden rendben köztetek?
A csajszit mennyire ismered, jobban mint a férjedet, hogy hajlasz inkább neki hinni?
Ha mostanában házasodtak, miből gondolod, hogy a sógornőd már kifele tekintget a kapcsolatából?
És ha csak az van, hogy a csaj SZERETNÉ, ha a férjed kötekedne vele?
Jobb is ha elköltöztök...
1-re:
Nem lesz kevesebb, mert munkahelyen minden nap találkoznak.
Kérdező!
Szerintem sógorral kéne először négyszemközt beszélni.
Ő vak, vagy pedig szereti az édeshármas felállást? Vagy a férjed tényleg korrekt és a csaj hazudozik? Akkor erről is jó, ha értesül a sógor.
Ha ez nem vezet eredményre, akkor egy négyes beszélgetést kéne összehozni. Ahol elmondanám, hogy engem egy k...vára zavar ez, és ha még egyszer ilyet hallok, bemegyek a munkahelyükre és ott csinálok cirkuszt, de olyat, hogy az egész épület zengeni fog. Ami után esetleg valamelyiküket, vagy mindkettőjüket el is küldhetik...
1. Mivel nemsokára elköltöztök, nem kell a témával foglalkozni.
2. Ha ennyire nem bízol a párodban, akkor minek vagy vele?
3. Ha meg akarna csalni, akkor mással sokkal inkább megcsalna, mint a saját sógornöjével, ki közben még az exe is, azaz már egyszer kiderült, hogy nem megy kettejök közt semmi
3. vagyok.
Én nem hiszem, hogy a férj jóhiszemű és kitér a nő elől.
Ha az lenne, akkor másik munkahelyet keresne, mert maga is érezné a helyzet fonákságát.
Tipikusan a hülye nő, akinek ha nincs baja, keres magának.
Sokkal több értelme lenne a helyesírásoddal foglalkozni, mert katasztrófális!!!!
Kedves 7. válasz adó!
Nem kívánom hogy a helyembe légy nem tudom hogy milyen rossz érzés ez meg nem ismered az illetőket akikről szó van hogy ők milyenek!Minek írsz ide baromságokat ha nem muszáj?A helyes írásomról meg annyit hogy inkább annyi problémám lenne az egész életben!De neked is ezt kívánom!pux
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!