Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek? Többi lent!
Kedves 5. válaszadó!
Hogy miért vagyok vele?Mert nézzem a 2 gyerekemet!Nem szeretném ha csonka családba nőnének fel!Ja és az az ,,ex,, csak addig volt neki!Nem volt nekik tartós kapcsolat de akkor csinálták amikor még jártunk és 8 hónapos terhes voltam az első gyerekemmel!:-)
De mi jogon csitrized a sógornődet?
Gondolom nem egy 16 éves kislány.
Kicsit bicskanyitogató ez a lenéző stílus.
Gondolom ő sem mondja rád, hogy a vén ku#@a. :)
Kedves 10.!
Az a nagy h van gyereke 2 neki is(sogoromnak)!Az egyik nála van a másik gyerek az anyánál!Ez a csaj a családos apukákra bukik szívem!:-)
Kedves 12!
Mert én nem K.....ok azért! csitri jobb mintha k.....nák!Amúgy 18 és én 25!
18 éves, van két gyereke? :D
Ti nem cigányok vagytok?
Kedves kérdező! nem ellentmondásos kicsit ez a 2 mondat?
"én voltam a férjemnek az első sex téren is és nekem is ő volt az első lehet h kiprobálna újat"
"és az az ,,ex,, csak addig volt neki!Nem volt nekik tartós kapcsolat de akkor csinálták amikor még jártunk és 8 hónapos terhes voltam"
Merthogy mindkettőt te írtad, akkor most úgy érted, hogy te voltál az első, aztán utánad a házasságotok alatt kefélt a fél faluval? Mellesleg én már akkor kirúgtam volna, amikor 8 hónapos terhesen máshoz jár át. Hát inkább a csonka család, ha akkor kirúgod, már találhattál volna egy normálisabb férjet.
kedves 17.!
Köszi a választ!Igen én voltam ez első a férjemnek és ő nekem is!Ez az ex aki most a sogornőm nem is olyan ex-nek mondható mert addig voltak szerintem max 5 perc!Igen a terhességem alatt történt meg állítólag!Többen is látták h beszáll a férjem kocsijába este aztán ,,elmentek a rengetegbe,, !De a párom ezt is tagadta!Akkor is én voltam a hibás mert túl féltékeny vagyok és beképzelek magamnak mindent!De ezt először olyan mondta akibe jobban megbízok mint a saját anyámba!És utána akivel találkoztam mind mondta h láttam h beszállt a kocsiba stb...Mikor feltettem neki a kérdést olyan ideges lett h megfogott és bevágott az ágyba :-(!Ha tehetem volna ott hagytam volna de nem mert tudom milyen a csonka család és nem szeretem volna ha gyerekem abba a helyzetben nevelkedjen fel!Remélem érted!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!