Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság egyiptomi férfival?
Figyelt kérdés
Édesanyám 70 évesen hozzáment egy egyiptomi 50 éves férfihoz. Vízumot kapott,így itt élnek. (Míg elleneztem, elfordult tőlem) Anyunak több ingatlanja, kocsija van. Nagyon beteg lett. Félek, hogy elveszítem és még harcolnom is kell.😞 Megígérte, hogy ír végrendeletet,de már nem képes rá. Mire számíthatok? Köszönöm szépentegnap 21:40
1/3 anonim válasza:
Az a köcsög így akart állampolgárságot, vagyont, stb. szerezni, hogy elhitette anyáddal a nagy szerelmet, ugye? Anyád meg hülye és belement. gratulálok. Kezdhetsz hozzászokni a gondolathoz, hogy az örököl mindent, te meg semmit.
2/3 retektorta válasza:
#1 Butaságokat írsz. A gyerek örököl mindent.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem írtak házassági szerződést, így a fele vagyon megy a pasihoz tudtommal. Ezen már a végrendelet se nagyon segítene sztem...
De találgatások helyett a helyedben felkeresnék egy nagyon jó ügyvédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!