Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Behúzta a kéziféket a sógornő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Behúzta a kéziféket a sógornő, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A felállás a következő: Az én családom imádja a barátomat, saját fiukként kezelik, imádják. A vőlegényem családjával viszont rendesen fasírtban vagyok, nem beszélek velük, a barátom is csak tisztességből. A sógornő enyhén szólva egy irigy 30 éves senki, se munkája, se barátja, duci és rendkívül rosszindulatú pluszban a szülőkkel él. Nem csak én nem voltam szimpatikus neki, hanem senki a családján kívül. Ordít, mint egy sakál, konkrétan terrorban tartja a szüleit otthon, szó szerint Ő parancsol, így a szülei nem beszélhetnek velem, mert rögtön ordít. A lényeg, hogy a szüleim örültek ennek a hírnek. A másik családhoz is személyesen mentünk bejelenteni a hírt, ott konkrétan csak a szülők voltak lent, aztán miután a testvér meghallotta az esküvőt, lerobbantotta magát a nappaliba és konkrétan nekem jött. Engem hibáztatott a család. A vőlegényem megakarja szakítani velük a kapcsolatot. Félek, hogy eljön az esküvőmre (megtudhatja véletlenül vagy kitudakolja) és tönkreteszi! Kutakodott, nyomozott utánam és felakarta törni a facemet régen, sőt, házhoz is jött.

Mit lehet ilyen esetben tenni? Mégis csak a vőlegényem testvére és családja! Ti mit tennétek a helyemben? Mi már mindent megpróbáltunk, hogy "bevágódjunk" náluk, de egyszerűen annyira érdektelenek és primitívek, hogy nem lehet velük haladni! A rokonok se tartják velük a kapcsolatot, a nagymama kitiltotta a házából a lányt. Mit tegyünk?

2015. ápr. 11. 00:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9: Az a baj, hogy Te még nem voltál ilyen helyzetben. Te nem tudod milyen, amikor egy pszichiátriai eset nyomozgat utánad, személyesen feljön balhézni, a szüleidet telefonon zaklatja és ezért muszáj lecserélniük a telefonszámukat. Te nem tudod milyen érzés, amikor náluk nekimegy a vőlegényednek késsel a saját testvére vagy sörösüveggel! És nem tudsz ellene mit tenni...

10: Ez csak arra utal, hogy mindent megtesz, hogy nekünk ne sikerüljön semmi.

2015. ápr. 11. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Állítsatok ti rá valakit. Fogadjatok fel vkit aki aznap szemmel tartja és ha az adott városba közeledne akkor értesíti a nagydarab haverokat hogy kint várakozzanak az esküvő helyszíne előtt.
2015. ápr. 11. 22:09
 13/14 anonim ***** válasza:

én nem hívtam el az apámat, mert ő is egy bolond szó szerint és nem akartam még a képét sem látni,megoldás:

-senkinek nem adtuk tovább a hírt hogy mikor és hol lesz az esküvő akivel apámnak csak köze is volt

-letiltottam a faceről,hogy ne láthassa miket írok ki,de egyébként sem írtam ki semmilyen információt

-és végül ne érdekeljenek a szülők,mert ha nem képesek a fiúkért a sarkukra állni akkor azt sem érdemlik,hogy ott legyenek és kész.

Nem kell ezt túlspilázni,szimplán senkit nem hívtok meg onnan, főleg hogy a vőlegényed maga mondta megszakítja velük a kapcsolatot,mert ha most nem szakítod meg akkor EGÉSZ életeden át szenvedhetsz tőlük, csak sajnos később a gyereked is megszenvedni a sógornőt...

2015. ápr. 14. 15:53
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
meg fogja szenvedni... jól megaztmondtam :D
2015. ápr. 14. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!