Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akiknek összejött mégis a párjukkal annak ellenére, hogy a szülők szerint nem illenek össze, esetleg kifejezetten ellenezték?
Sziasztok! Tudtam eddig is, hogy anyumék úgy vannak vele hogy nem illünk össze barátommal, de tegnap beszélgettünk, és anyum megint a tudtomra adta hogy szerinte nem lesz köztünk a jövőben semmi, nem ő lesz a párom a későbbiekben. Ez nekem nagyon rosszul esett. Nincsen anyuméknak baja barátommal, tudják hogy rendes srác, és szeret engem, mégis azt mondják hogy nem illünk össze. Nem ezen fog múlni, hogy ők mit mondanak, én mégis félek hogy nem fognak támogatni, és rosszul esik hogy így állnak hozzá hogy úgysem lesz semmi belőle...
20 éves lány vagyok, 1 éve vagyunk együtt, ő 25
Először nem akartam válaszolni, mert ugye nem nekem szól a kérdés...
De hadd lásd mennyien vagyunk ezen az oldalon.
Nekem is ellenezték a kapcsolatomat. Azt mondták, ha hozzámegyek, az ajtójukon a lábam többet be nem teszem. Nagyon nehéz volt vele és 10 évembe került, hogy elismerjem igazuk volt...De a kezdetektől igazuk volt...
Köszi a válaszokat!
köszi hogy mégis írtál :) írhatnak azok is akiknek mégse jött össze, érdekel mindkét féle válasz, csak rosszul fogalmaztam hozzá a kérdést :S
ja igen, azt még elfelejtettem írni, hogy húgom például aki jobban ismer engem is, és barátomat is, mint anyumék, azt mondja hogy nagyon összeillünk, és ha néha esetleg van egy kis vitánk barátommal, akkor is mindig mondja hogy összeillünk, ne csesszük el ilyenekkel, szóval szerencsére "csak" anyumék vannak így vele hogy nem illünk össze, nekem az is sok, de legalább nem mindenki :)
Kaptam egy levelet, itt válaszolok, ha nem gond! Köszönöm hogy írtál, igen, gondoltam már én is arra. Barátomnak szakmája van, én egyetemre járok, de a mi családunk is úgymond szakmunkás család, én lennék az első diplomás, nem tudnám elhinni róluk hogy ezért ne vegyék komolyan, mert nem tanult annyit, meg hát az én diplomámmal se megyek majd sokra pénzügyileg, hiába jó, elismert szak, még lehet annyit se fogok majd keresni itthon mint barátom, annyit nyerek a diplomával hogy nem fizikai munkás leszek, nyugodt munkahelyem lesz, de pénzben nem leszek előrébb sok szakmunkásnál.
Köszi a biztató szavakat is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!