Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak itt olyanok akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akiknek összejött mégis a párjukkal annak ellenére, hogy a szülők szerint nem illenek össze, esetleg kifejezetten ellenezték?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudtam eddig is, hogy anyumék úgy vannak vele hogy nem illünk össze barátommal, de tegnap beszélgettünk, és anyum megint a tudtomra adta hogy szerinte nem lesz köztünk a jövőben semmi, nem ő lesz a párom a későbbiekben. Ez nekem nagyon rosszul esett. Nincsen anyuméknak baja barátommal, tudják hogy rendes srác, és szeret engem, mégis azt mondják hogy nem illünk össze. Nem ezen fog múlni, hogy ők mit mondanak, én mégis félek hogy nem fognak támogatni, és rosszul esik hogy így állnak hozzá hogy úgysem lesz semmi belőle...

20 éves lány vagyok, 1 éve vagyunk együtt, ő 25

2014. dec. 15. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem elleneztek anyósomék, jobbára mert első diplomás voltam a családban, az is csak főiskolai... Tizenkét éve vagyunk együtt boldogan, már eljutottunk oda, hogy anyósom megköszönje, hogy boldoggá teszem a fiát és szépen nevelem az unokáit. Van remény. :)
2014. dec. 15. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Anyu, apu és a húgom világ életükben egy beszédes, társasági embert képzelt el mellém. Volt 2 ilyen barátom is, ésegyikkel sem éreztem igazán jól magam. Aztán megismertem a férjem, aki kevésbé közvetlen típus, társaságban inkább csak a háttérből figyeli a dolgokat, alapvetően csöndes, és egyszerűen imádom, hogy ilyen. 7,5 éve vagyunk együtt, mellettem állt, mikor először a nagymamám, majd rá 9 hónapra apukám meghalt. Anyu azóta nagyon megszerette, mindig mondja, hogy ,,Hogy van az én kisfiam?", és bár a húgommal most sincsenek oda egymásért, de tudnak normális hangnemben beszélgetni, és a húgom is érti, hogy miért szeretem ennyire.

Engem mondjuk sosem izgatott igazán, hogy milyen embert képzelnek el mellém, csak annyit kértem, hogy ha jót nem tudnak mondani, akkor ne mondjanak semmit. Mivel senki nincs a helyemben, csak én, ezért csak én tudom, hogy nekem mi a jó.

Van olyan is, ahol teljesen mindegy, hogy kia gyerek párja, senki sem elég jó, tehát ilyen szempontból is érdemes megnézni a család véleményét. Egyszer meg lehet őket hallgatni, átgondolni a véleményüket, aztán te is el tudod dönteni, hogy van-e benne valami, vagy nincs, mert olyan is van, hogy jól látják. De a döntést te hozod meg, neked kell együtt élned a pároddal, nem nekik, és nyilván nem fogsz magad mellé olyan embert választani, akivel nem szívesen vagy együtt. Ezt a családodnak tiszteletben kell tartani, ahogy te is tiszteletben tartod, hogy ők kit választanak maguk mellé párnak.

2014. dec. 15. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:

A szuleim sosem elleneztek semmit, az elso ferjemnel annyit mondtak, h kb.tuz es viz de ha tenyleg ennyire szeretem akkor ok tamogatjak.

Apu akkor mondta azt viccesen, h tulkepp mi a legrosszabb ami tortenhet?

Elvalsz, nagy kaland nem te leszel sem az elso sem az utolso a tortenelemben, mi viszont itt leszunk neked, a szobad is megvar szovalj elj:-)

5 ev mulva elvaltunk, a szemuk sem rebbent nevettunk egy jot es kb,ennyi:-))A volt ferjemmel ok is tartjak a kapcsolatot:-)A jelenlegi ferjemre azt mondtak h borso meg a heja, es mar 5 eve tart:-)

Szoval a szulok neha jol latjak:-)

2014. dec. 15. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!