Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sokszor hallom, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor hallom, hogy a férfiak nem akarnak nősülni, házasodni. Miért tegyék? Mi előnyük származna belőle?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 22. 12:05
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
39-es, biztos, hogy jól van megépítve az autópálya és nem mondjuk egy szakadékba viszi a társadalmat?
2015. ápr. 23. 18:49
 42/48 anonim ***** válasza:

"Ha csak egy van, azt meg tudod találni, mert Neked való!"

Ezt baromi könnyű mondani, de nem könnyű az iszonyatos magányt naponta átélni. Úgy tűnik nem tudom megtalálni.

2015. ápr. 23. 18:51
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem is kb. azonos a nők és férfiak között azok száma, akiknek a házasság nem jelent sokat. De itt az oldalon általában csak az egyik nemtől olvashatod, hogy már x hónap óta együtt járunk, de még mindig nem kérte meg a kezem."

Szerintem elég érthető és logikus, hogy nem, mert ha egy férfi X hónap/év után úgy gondolja, hogy szívesen összeházasodna a barátnőjével, akkor nem vár még hónapokig, évekig, titkon abban reménykedve, hogy hátha a nő egyszer majd talán megkéri a kezét, meg nem a GYK-re írogat elkeseredésében, hogy tanácsot kérjen szegény férfi sorstársaitól, hanem fogja magát, odaáll a nő elé és megkérdi a kezét. :-)

2015. ápr. 23. 21:19
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
63%-os válaszolónak! Tudod a nők kiszúrják az ilyen karótnyelt minden nő hülye elven működő pasikat. Egyébként mit vársz úgy őszintén? Szerinted mi egy alacsony színvonalat képviselünk, nem érünk annyit hogy elvegyenek bennünket, de közbe itt sírsz hogy nincs egy kedves aranyos lány a közeledben akivel el tudod magad képzelni. Mert szerinted egy kedves aranyos lány, majd pont egy ilyen mentalitású majdhogy nem hímsoviniszta pasival fog leállni. Talán változtass kicsit magadon, és kinyilik előtted a világ. Nem gondolod hogy minden emberi kapcsolat adok kapok dolog? Te komolyan elvárod hogy legyen melletted egy "bábu" aki istenít, bólogat neked mindenre mint valami kiskutya, mert hát egy nő legyen ilyen aranyos kedves, egy nagy semmi, te meg javában pocskondiázod az ő nemét...hát ez marha jó elképzelés, nem csoda ha egyedül vagy.
2015. ápr. 24. 10:26
 45/48 Költőnő? ***** válasza:
100%
nem bántásképp, da ha az ember pár nélkül magányos, az nagyon nem jó. Más, ha az ember egyedül vn, és más, ha magányos.
2015. ápr. 24. 19:12
 46/48 anonim válasza:

Huszonegyes, tarts ki!!!

Légy okos, és körültekintő.

A mai világban az egyik legnagyobb értéket képviseled.

Nekem is volt egy ilyen drágakövem.

Harminchárom éven át őriztük.

De mégis letettem, mert másra vágytam.

Életem legrosszabb döntése volt.

Alig bírok belőle felállni.

Vidd, cipeld, és örülj, hogy van valamid, ami csak keveseknek adatott!

2015. ápr. 28. 05:40
 47/48 anonim ***** válasza:

21 vagyok

szerencsere minden baratunk igy gondolkodik es kethetente osszejarunk kozossen beszelgetni fozni sutni.

ezen kivul mind hiszunk abban egy fecske csinal nyarat es egy jobb vilag a csaladban kezdodik.

2015. ápr. 28. 18:38
 48/48 Mandy1408 ***** válasza:

A házasság egy szerződés. És mint minden szerződés, csak akkor köttetik meg, ha előnyökkel jár, vagyis az előnyök túlmutatnak a hátrányokon.

Anyagi és nem anyagi előnyei is lehetnek: egyházaknak és ügyvédeknek, önkormányzatoknak remek üzlet, de hogy a felekre is kitérjünk: esetleges adókedvezmény, kedvezőbb hitelbírálat, láttam már olyat, hogy két ember azért házasodott össze, hogy a gyerek mindkét oldal javait örökölhesse... ha illegális bevándorló, akkor így nem tudják kitoloncolni, melegeknek alibi vagy bizonyos körökbe tartozóknak státuszszimbólum, konzervatívoknak és vallásosoknak szellemi megnyugtatás, remek ivási és bulizási alkalom, nem is beszélve a "legális" félrelépésről (=legény/leánybúcsú), az esküvő kb annyiba kerül, mint egy új kocsi, de azt úgyis a vendégek fizetik, amennyire hallom. Gazdagoknak remek rongyrázási lehetőség. De a legelterjedtebb indok a birtoklási vágy (egyesek csak akkor tekintik megcsalásnak a megcsalást, ha az házasságtörés is), és hogy sokan nem akarnak a szüleikkel egy fedél alatt megöregedni, márpedig egyedül esélytelen új életet kezdeni, míg 2 fizetésből már kivitelezhető valahogy.

2015. máj. 11. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!