Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor hallom, hogy a férfiak nem akarnak nősülni, házasodni. Miért tegyék? Mi előnyük származna belőle?
en ezt szomorunak tartom ertektelen lett a huseg gyozott a fogyasztoi egyszerhasznalatos vilag
Nem dolgozunk a kapcsolatokon siman batyuznak tovabb
szomoru es sok sok serult gyerek rossz peldat lat.
Mi hiszunk a hazassag ertekeben es meg ha neha egymast meg tudnak olni akkor is megoldjuk kitartunk dolgozunk rajta
25 eve pontossan.
en 18 o 21 eves volt azota joban rosszban husegben veszekedesben viharban es napsutesben egy par vagyunk
18-as, bocs, de ez hülyeség. Van egy haverom, amit leírtál, szinte szóról szóra ugyanezt mondta ő is egy beszélgetésünkkor. Neki attól már agresszív egy nő, ha önálló véleménye van és azt el is mondja, ahelyett, hogy elfogadná az ő, ettől eltérő véleményét.
A szerénység, kedvesség nem azt jelenti, hogy a nő mindenben alkalmazkodik hozzád, te vagy a maximálisan domináns a kapcsolatban, ő pedig egész életében az egódat simogatja. Persze sok pasinak lehet ez az álma: szép, okos, jól kereső nő, aki mindemellett isteníti a párját és lehet ide-oda rakosgatni. Ilyen valóban nem sok akad, aki ilyen, az súlyos önértékelési problémával küzd.
"azt hiszik ettől lesznek igazi férfiak"
Aha, és ez a baromság honnan jött? Én azért akarok nősülni, mert szerintem a világ legfontosabb dolga a család. A család, ami egy szinte széttéphetetlen egység, a házasság pedig egy elvileg életre szóló eskü. Az ember vágyik egy életre szóló társra, valakire akire mindig számíthat és viszont. Kár, hogy a mai nőknek a család nem jelent semmit, és nincsen igényük igazi társra.
"Mai nőknek.."
Volt közöd már kár egyhez is? :) Ne legyél ilyen megkeseredett.
"Van egy haverom,"
Én nem a haverod vagyok. Pont.
Szeretem, ha egy nőnek van egyéni véleménye és vannak céljai, amiket meg akar valósítani, egy kapcsolatban viszont mind a két fél részéről kompromisszumok kellenek, egyszer az egyik fél enged, máskor a másik. Továbbá egy jó kapcsolatban, házasságban a felek kikérik egymás véleményét, együtt döntenek. A fő a közös tisztelet egymás iránt, és a másik ember szeretete.
A probléma az, hogy a mai nő már a ló másik oldalán van. A férfit lenézi, nem társat, hanem vetélytársat lát benn, képtelen a kompromisszumra, és csak önmaga érdekli. Önző emberrel nem lehet, nem szabad házasságot kötni. Én nem gondoltam volna, hogy az, hogy egy nő ne legyen önző, legyen kedves és empatikus, és más is számítson neki nagy kérés lesz egyszer. De a mai világban semmi nem számít, csak az ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN. A nők részéről mindenképpen, de a férfiak részéről is egyre inkább. Mindent összegezve a mai nők többsége teljesen alkalmatlan a házasságra.
"Volt közöd már kár egyhez is?"
Mi közöd van hozzá? Egyébként volt.
És milyen jó, hogy ismersz minden nőt kívül belül.. Érdekes, az én környezetemben nagyon sok jó kapcsolat van, ahol a felek kiállnak a másikért, szeretik egymást odaadóan és minden további nélkül alkalmasak a családra egymással. Dolgoznak a kapcsolatukon, és hosszú távra terveznek a másikkal, nem holmi futókalandra.
Ilyenek vagyunk mi is a párommal.
Én sok ilyen embert látok.
Máris megdőlt a te nagy általánosításod. Biztos vannak sokan, akik alkalmatlanok, legalábbis nem a te elképzelésednek megfelelőek, ettől még erős túlzás olyat mondani, hogy a "mai nők"..
Valóban nem vagy a haverom.
A mai nők pedig nem ilyenek.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!