Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sokszor hallom, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor hallom, hogy a férfiak nem akarnak nősülni, házasodni. Miért tegyék? Mi előnyük származna belőle?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 22. 12:05
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
13%
Hát amíg vannak nők, akik bárkinek bármikor odaadják magukat házasság nélkül is, addig semmi előnye. Régen pont azért találták ki szerintem, hogy hűségesek tudjanak maradni az emberek, és megfékezzék a rengeteg nemi betegséget. Mivel már a legtöbb nemi betegség gyógyítható és feltalálták a kondomot, már nem fontos a hűség, így a házasság sem. Nyilván ha valaki nagyon szerelmes és magához akarja kicsit jobban kötni az illetőt, akkor megházasodik.
2015. ápr. 22. 13:42
 12/48 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk a férjem "erőltette" a házasságot már fél év után. Nekem 3 év kellett hozzá, hogy beadjam a derekam.

Nem azért, mert nem szerettem ugyan úgy, mint ő engem, de eleinte korainak tartottam, 3 év után meg már úgy voltam vele, hogy eddig is bejegyzett élettársi kapcsolatban éltünk, akkor már mindegy, hogy van róla egy "erősebb" papírunk.

Egyikünknek sem származott ebből előnye se hátránya.

Ha csak a két gyermekünket nem nézzük. :)

Ők voltak szerintem életünk legjobb döntése! :)

2015. ápr. 22. 13:56
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát akinek olyan gondolatok forognak az agyában, hogy "vajh milyen előnyöm származik abból, ha én megnősülök?" az ne is tegye....eszébe se jusson! Éretlen még hozzá. Nem kicsit. NAGYON.
2015. ápr. 22. 14:21
 14/48 anonim ***** válasza:
91%
Miért házasodjon egy nő, mikor bármikor szabadon "átcuccolhat" egy megfelelőbb férfihoz, önmagát pedig így is, úgyis fenn kell tartania? A házimunka pedig még a legjobb helyeken is úgy oszlik meg, hogy legalább a felét a nő végzi el.. Tehát kinek is éri meg jobban bebiztosítani magának a másik felet? Ha gyerek születik, gyerektartást akkor is köteles fizetni az apa, ha nem voltak házasok. Elmúlt már az az idő, hogy a nő igazán rászoruljon a férfira. Ha egy férfi nem akar házasodni, szíve-joga, de általában később rádöbben, hogy addigi életvitelével meg sem felelne egy normális nőnek. Ilyenkor más már nem tehet, mint hogy ismételgetni, ő amúgy sem akart soha megállapodni..
2015. ápr. 22. 14:25
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem származik belőle előnyük, akkor nem teszik? Szerintem ha a nő szeretné és a férfi belemegy, akkor már abból is előnye származik, mert a nőnek örömet okozott vele, ami majd rá is kihat. Van olyan is, hogy önzetlenség. Az anyagi előnyökről nem nyitnék vitát, az a része sosem érdekelt.
2015. ápr. 22. 15:37
 16/48 anonim ***** válasza:
17%
Itt nem az a probléma, hogy a férfiak nem akarnak, hanem az, hogy a mai nők emberileg olyan alacsony színvonalat ütnek meg, hogy nem éri meg őket elvenni. Ennek a selejt mai, önző, egoista, kegyetlen női genrációnak csak egy idióta fogad örök hűséget.
2015. ápr. 22. 16:38
 17/48 anonim ***** válasza:
64%

17-es, neked valaki nagyon beletaposott a lelkedbe, de ettől még nem kell az egész női nemet gyalázni.

Ma határozottabbak és öntudatosabbak a nők, mint 150 éve, a többségük messze nincs rászorulva anyagilag a férfira. Vannak, akiket ez riaszt, vagy meg sem ütik azt a szintet, amit egy intelligens, önbizalommal rendelkező nő elvár a párjától.

Ma már ritkán házasodnak a férfiak anyagi vagy egyéb előnyök miatt (szerencsére), ezért szerintem értelmetlen a kérdés.

2015. ápr. 22. 17:59
 18/48 anonim ***** válasza:
30%

Én az egoizmust, a kegyetlenséget, a gőgöt, a bunkóságot, a határtalan anyagiasságot, a kedvesség, szeretet, önzetlenség hiányát, a női báj hiányát nem rendezném le annyival, hogy határozottabbak lettek a nők. Ez nem határozottság! Olyanok lettek, mint a férfiak legalja, csak sokkal sunyibb, számítóbb, aljasabb kivitelben.

Én páromnak, egy aranyos, kedves, intelligens, szerény, művelt, empatikus lányt képzeltem el, akivel vállvetve végig lehet harcolni, örülni, szomorkodni egy életet. Akivel családot lehet alapítani, és gyerekeket lehet nevelni, és akivel öregként együtt lehet ülni egy padon és morfondírozni a régmúlt időkről, majd pedig lehet kergetni az unokákat, dédunokákat.

Ez ami kiveszett a nőkből, az a képesség, hogy ne csak INDIVIDUUM, hanem TÁRS legyenek, mert nincs bennük önzetlenség, csak törtetés, önzés és egoizmus. A férfit nem társnak, hanem ellenfélnek tekintik, akit meg kell alázni, és ki kell használni. Így hogyan házasodjon az ember, hogyan alapítson családot?!

2015. ápr. 22. 18:10
 19/48 anonim ***** válasza:
59%
Olvastam erről egy könyvet: régebben is csak azért házasodtak, mert az adott szubkultúrában, ahol felnőttek, kinézték azokat a férfiakat, akik nem nősültek. Fatökűnek vagy homoszexuálisnak tartották őket. Hozzátartozott a férfiimidszshez, elismertséghez a házasodás.
2015. ápr. 22. 18:16
 20/48 anonim ***** válasza:
27%

"Olvastam erről egy könyvet"

Én is olvastam sok baromságot mégsem nyelek be minden sz.rt, amit a libsi, családellenes média elém rak.

2015. ápr. 22. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!