Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor hallom, hogy a férfiak nem akarnak nősülni, házasodni. Miért tegyék? Mi előnyük származna belőle?
Nálunk a férjem "erőltette" a házasságot már fél év után. Nekem 3 év kellett hozzá, hogy beadjam a derekam.
Nem azért, mert nem szerettem ugyan úgy, mint ő engem, de eleinte korainak tartottam, 3 év után meg már úgy voltam vele, hogy eddig is bejegyzett élettársi kapcsolatban éltünk, akkor már mindegy, hogy van róla egy "erősebb" papírunk.
Egyikünknek sem származott ebből előnye se hátránya.
Ha csak a két gyermekünket nem nézzük. :)
Ők voltak szerintem életünk legjobb döntése! :)
17-es, neked valaki nagyon beletaposott a lelkedbe, de ettől még nem kell az egész női nemet gyalázni.
Ma határozottabbak és öntudatosabbak a nők, mint 150 éve, a többségük messze nincs rászorulva anyagilag a férfira. Vannak, akiket ez riaszt, vagy meg sem ütik azt a szintet, amit egy intelligens, önbizalommal rendelkező nő elvár a párjától.
Ma már ritkán házasodnak a férfiak anyagi vagy egyéb előnyök miatt (szerencsére), ezért szerintem értelmetlen a kérdés.
Én az egoizmust, a kegyetlenséget, a gőgöt, a bunkóságot, a határtalan anyagiasságot, a kedvesség, szeretet, önzetlenség hiányát, a női báj hiányát nem rendezném le annyival, hogy határozottabbak lettek a nők. Ez nem határozottság! Olyanok lettek, mint a férfiak legalja, csak sokkal sunyibb, számítóbb, aljasabb kivitelben.
Én páromnak, egy aranyos, kedves, intelligens, szerény, művelt, empatikus lányt képzeltem el, akivel vállvetve végig lehet harcolni, örülni, szomorkodni egy életet. Akivel családot lehet alapítani, és gyerekeket lehet nevelni, és akivel öregként együtt lehet ülni egy padon és morfondírozni a régmúlt időkről, majd pedig lehet kergetni az unokákat, dédunokákat.
Ez ami kiveszett a nőkből, az a képesség, hogy ne csak INDIVIDUUM, hanem TÁRS legyenek, mert nincs bennük önzetlenség, csak törtetés, önzés és egoizmus. A férfit nem társnak, hanem ellenfélnek tekintik, akit meg kell alázni, és ki kell használni. Így hogyan házasodjon az ember, hogyan alapítson családot?!
"Olvastam erről egy könyvet"
Én is olvastam sok baromságot mégsem nyelek be minden sz.rt, amit a libsi, családellenes média elém rak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!