Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány a fiú szüleinél lakik, esélyes, hogy össze fognak házasodni?
Én ismerek olyat, akik most 21 évesek, 4 éve járnak, együtt élnek, jegyesek és most született gyerekük. Engem kicsit ledöbbentett, mert elég fiatalok még, meg normális családból származnak (tehát nem kisebbség), de úgy vagyok vele, ha szeretik egymást, miért kéne megszólni. Szóval én ismerek ilyet, meg most ha belegondolok, talán van még ilyen ismerősöm.
Alapból én sem tartanám esélyesnek, már ha csak magamból is indulok ki, de előfordul.
Én 17 évesen jöttem össze egy sráccal, 18 évesen összeköltöztünk és 21 évesen szét is mentünk.
Húgom 16 volt, amikor megismerkedett a barátjával, 21 évesen költöztek össze, most 23 éves és házasodnak.
Így is lehet csinálni, és úgy is.
Nekem konkrétan az együttlakás tette az i-re a pontot, hogy ennek nincs jövője. De az, hogy szülőknél lakik valaki, az nem mérvadó. A konfliktusok ott alakulhatnak ki, amikor közösen vezetnek háztartást (csak kettőjükön múlik minden), és nem tudnak konszenzusra jutni. Ha viszont megoldják ezeket a súrlódásokat, akkor van esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!