Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sokszor hallom, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor hallom, hogy a férfiak nem akarnak nősülni, házasodni. Miért tegyék? Mi előnyük származna belőle?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 22. 12:05
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Tudod, nagyanyám erre mindig azt szokta mondani, az kiabál akinek a háza ég!
2015. ápr. 22. 19:41
 32/48 anonim ***** válasza:
62%
Jelenségekről nem lehet általánosítás nélkül beszélni. Persze oda lehetne minden mondat utát rakni, hogy tisztelet a kivételnek. Mea culpa. Képzeljétek oda!
2015. ápr. 22. 19:46
 33/48 anonim ***** válasza:
87%
Írd azt, hogy balszerencsédre te ilyenekkel találkoztál. Előfordul, reméljük, hogy ez változni fog.
2015. ápr. 22. 19:50
 34/48 anonim ***** válasza:

"Előfordul, reméljük, hogy ez változni fog."

Köszi. Meglehet. Abból tudok kiindulni, amit az egyetemen látok magam körül, mert a fiatal nőismerőseim 95 százaléka egyetemista, rájuk viszont nagyon igaz, amit leírtam.

2015. ápr. 22. 20:00
 35/48 anonim ***** válasza:

"Én azért akarok nősülni, mert..."

"...a mai nők emberileg olyan alacsony színvonalat ütnek meg, hogy nem éri meg őket elvenni. Ennek a selejt mai, önző, egoista, kegyetlen női genrációnak csak egy idióta fogad örök hűséget."

Ezt ugyanaz az ember írta?

2015. ápr. 23. 18:10
 36/48 anonim ***** válasza:

"Ezt ugyanaz az ember írta?"

Igen, mind a kettőt én írtam. Miért olyan meglepő az ambivalencia? Szeretnék egy aranyos, szerető feleséget, és mélységesen haragszom a női nemre, mert annyira alacsony szintet képvisel, hogy szinte lehetetlen megfelelőt találnom, mert ilyenből nagyon kevés van.

2015. ápr. 23. 18:17
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

"Miért olyan meglepő az ambivalencia? Szeretnék egy aranyos, szerető feleséget, és mélységesen haragszom a női nemre"

Azért, mert sorskorrekcióhoz értő szemmel feltűnő, hogy ezt Magadnak teremted.:)

Ha meggyőződésed, hogy nincs oylan nő, aki olyan, amilyet keresel, evvel kizárod annak lehetőségét, hoyg meglásd az olyan nőket. Érted?

Legalább magasabb igazságértékű állítást kéne csinálni ebből a "nincsen olyan nő"-ből, mert így buktad a családalapító projektedet... Szóval... pontosan hány nőről is van szó, akik mit is tettek? (Nem kell kiírd, házi feladat megválaszolni Magadnak.)

2015. ápr. 23. 18:22
 38/48 anonim ***** válasza:

"mert ilyenből nagyon kevés van."

Mért baj az, hát hányat akarsz elvenni?

Ha csak egy van, azt meg tudod találni, mert Neked való! a többivel meg mi gondod? Ne csinálj fölöslegesen gondot abból Magadnak, ahogy a többi nő rosszabb, mint a feleséged!

Újat (?) mondok: Ez minden férj esetében úgy van, hogy minden más nő rosszabb a saját feleségénél.:)

2015. ápr. 23. 18:24
 39/48 anonim ***** válasza:
67%
36-os: ha nem találsz az igényeidnek megfelelőt, akkor nyilván az egész női nem a hülye, nem te mész szemben az autópályán...
2015. ápr. 23. 18:28
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem is kb. azonos a nők és férfiak között azok száma, akiknek a házasság nem jelent sokat. De itt az oldalon általában csak az egyik nemtől olvashatod, hogy már x hónap óta együtt járunk, de még mindig nem kérte meg a kezem."

Azért, mert a társadalom ilyen hülyén osztotta le a szerepeket, hogy ha a férfi megkéri a nő kezét és vele akarja leélni az életét, azt hű de romantikusnak tartják, ha meg a nő teszi, azt szánalmasnak. Szerintem utóbbi még romantikusabb is, mert hajlandó szembemenni a társadalom ítéletével is. (Nézd meg a mai kb. 3 kérdést a témában.)

Szóval ha:

férfi akar házasodni + nő akar házasodni = mindenki happy

férfi se akar + nő se akar = mindenki happy

férfi akar + nő nem akar = férfi megkéri a kezét, nő nemet mond, férfi elfogadja ezt vagy keres mást

férfi nem akar + nő akar = nő jön sírni a GYIK-re, hogy mikor kéri már meg. Ezért csak őket látod itt.

2015. ápr. 23. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!