Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor hallom, hogy a férfiak nem akarnak nősülni, házasodni. Miért tegyék? Mi előnyük származna belőle?
"Előfordul, reméljük, hogy ez változni fog."
Köszi. Meglehet. Abból tudok kiindulni, amit az egyetemen látok magam körül, mert a fiatal nőismerőseim 95 százaléka egyetemista, rájuk viszont nagyon igaz, amit leírtam.
"Én azért akarok nősülni, mert..."
"...a mai nők emberileg olyan alacsony színvonalat ütnek meg, hogy nem éri meg őket elvenni. Ennek a selejt mai, önző, egoista, kegyetlen női genrációnak csak egy idióta fogad örök hűséget."
Ezt ugyanaz az ember írta?
"Ezt ugyanaz az ember írta?"
Igen, mind a kettőt én írtam. Miért olyan meglepő az ambivalencia? Szeretnék egy aranyos, szerető feleséget, és mélységesen haragszom a női nemre, mert annyira alacsony szintet képvisel, hogy szinte lehetetlen megfelelőt találnom, mert ilyenből nagyon kevés van.
"Miért olyan meglepő az ambivalencia? Szeretnék egy aranyos, szerető feleséget, és mélységesen haragszom a női nemre"
Azért, mert sorskorrekcióhoz értő szemmel feltűnő, hogy ezt Magadnak teremted.:)
Ha meggyőződésed, hogy nincs oylan nő, aki olyan, amilyet keresel, evvel kizárod annak lehetőségét, hoyg meglásd az olyan nőket. Érted?
Legalább magasabb igazságértékű állítást kéne csinálni ebből a "nincsen olyan nő"-ből, mert így buktad a családalapító projektedet... Szóval... pontosan hány nőről is van szó, akik mit is tettek? (Nem kell kiírd, házi feladat megválaszolni Magadnak.)
"mert ilyenből nagyon kevés van."
Mért baj az, hát hányat akarsz elvenni?
Ha csak egy van, azt meg tudod találni, mert Neked való! a többivel meg mi gondod? Ne csinálj fölöslegesen gondot abból Magadnak, ahogy a többi nő rosszabb, mint a feleséged!
Újat (?) mondok: Ez minden férj esetében úgy van, hogy minden más nő rosszabb a saját feleségénél.:)
"Szerintem is kb. azonos a nők és férfiak között azok száma, akiknek a házasság nem jelent sokat. De itt az oldalon általában csak az egyik nemtől olvashatod, hogy már x hónap óta együtt járunk, de még mindig nem kérte meg a kezem."
Azért, mert a társadalom ilyen hülyén osztotta le a szerepeket, hogy ha a férfi megkéri a nő kezét és vele akarja leélni az életét, azt hű de romantikusnak tartják, ha meg a nő teszi, azt szánalmasnak. Szerintem utóbbi még romantikusabb is, mert hajlandó szembemenni a társadalom ítéletével is. (Nézd meg a mai kb. 3 kérdést a témában.)
Szóval ha:
férfi akar házasodni + nő akar házasodni = mindenki happy
férfi se akar + nő se akar = mindenki happy
férfi akar + nő nem akar = férfi megkéri a kezét, nő nemet mond, férfi elfogadja ezt vagy keres mást
férfi nem akar + nő akar = nő jön sírni a GYIK-re, hogy mikor kéri már meg. Ezért csak őket látod itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!