Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek kell én fizessek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kell én fizessek? Teljesen kiakadtam.

Figyelt kérdés

Most szól anyósom, hogy 3 olyan lagzi lesz ebben a hónapban, akiknek a szülei voltak a miénkben. 3!! És most szól... És azt mondja, hogy elmegy ő, de a pénz felét amit ad, azt adjuk mi... MIVAN?? miért adnám én?

Én nem kértem, hogy hívja meg ezeket a számomra teljesen ismeretlen embereket a lagzimba, sőt, konkrétan ellene voltam, de azt mondta, hogy így illik, mert kollégája, barátja, mittudom én kije. Belementem, nem akartam több vitát, ígyis volt elég vita az esküvő körül. Ez volt 4 éve. Most milyen alapon kellene én fizessek azért, mert annak a tök ismeretlen párnak a tök ismertlen gyereke férjhezmegy, és anyósom meg van hívva. Én ezért miért kéne adjak pénz? Menjen ha akar, de mi közöm nekem hozzá? Azoknak se a gyerekeik fizették, hanem ők. Akkor nekem mi közöm hozzá? Amennyit ők adtak annó, az a vacsorájuk ára volt, én nem maradtam plussz pénzzel abból, hogy ők ott voltak. Baromira nem jön jól, mert épp nagyon sokmidnenre kellett pénz, még a fűtésszámlánk sincs kifizetve erre a hónapra, én meg mindig csizmában járok, mert nem volt még pénzem venni egy tavaszi cipőt, ő meg ilyennekkel jön. Kiakadtam teljesen. Vagy én vagyok a hülye és tényleg kell fizessek?

2015. ápr. 15. 10:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
24%
50 ezret egy ismeretlennek? Szorozva hárommal? Jól van a kedves mama?
2015. ápr. 15. 11:56
 22/29 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell adnod, nem a Te dolgod, ne érdekeljen ha az anyós megsértődik.
2015. ápr. 15. 12:03
 23/29 anonim ***** válasza:
60%
Csak az a baj, hogy az ilyeneket nem lehet elküldeni a k.annyukba. Inkább most veszekedjél, mint később is kihasználjanak.
2015. ápr. 15. 12:51
 24/29 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy kell fizetned! Nevetséges már maga az anyós kérése/gondolatmente is. Ne adjatok neki pénzt és kész. Ha nagyon nyaggat, mondd azt, hogy persze mama, meglátjuk mennyit tudunk adni, aztán ha aktuális lesz visszatérünk rá. Ha meg menne az esküvő előtt tartani a markát, akkor közlitek vele, hogy hát pont nincs erre, ez van, szóltatok, hogy meglátjátok be tudtok-e szállni. Nem kell veszekedés, meg vita így előre.
2015. ápr. 15. 13:08
 25/29 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagy meghívva, nem kell fizetned, a kedves mama tipikus régi vágású rongyrázó.

Én nem fizetnék egy fillért sem. Ha meg lennétek hívva ti is, akkor rendben lenne, hogy adtok valamennyit, de így nem.

2015. ápr. 15. 18:35
 26/29 anonim ***** válasza:
Az fizessen, akit meghívtak. Jogosan akadtál ki, szerintem én biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra. Már akkor, amikor ismeretleneket meghív az esküvőre. Nehogy adj neki pénzt. Ha nem tudja kifizetni mindhármat, akkor menjen csak egyik esküvőre.
2015. ápr. 15. 23:58
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Mit jelent az, hogy "szerintetek kell én fizessek?"

Értelmetlen mondat, semmit sem jelent.

2015. ápr. 16. 13:24
 28/29 anonim ***** válasza:

27-es válaszoló: igazad van, értelmetlen mondat, ebben igazat adok, nyilván elírta a kérdező.

De érdekes módon eddig mindenki megértette a kérdést, szóval a trollkodást nyugodtan megtarthattad volna magadnak.

2015. ápr. 17. 09:43
 29/29 anonim ***** válasza:

28-as: az okoskodást nyugodtan megtarthatod magadnak.

A bő lére eresztett, zavaros és hibáktól hemzsegő történetét egy funkcionális analfabéta is könnyen megértheti, ami NEM jelenti azt, hogy annak a kérdőmondatnak bármilyen értelme is lenne, akárcsak csírájában is. De mindenkinek más szint felel meg.

2015. ápr. 17. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!