Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kell én fizessek? Teljesen kiakadtam.
Most szól anyósom, hogy 3 olyan lagzi lesz ebben a hónapban, akiknek a szülei voltak a miénkben. 3!! És most szól... És azt mondja, hogy elmegy ő, de a pénz felét amit ad, azt adjuk mi... MIVAN?? miért adnám én?
Én nem kértem, hogy hívja meg ezeket a számomra teljesen ismeretlen embereket a lagzimba, sőt, konkrétan ellene voltam, de azt mondta, hogy így illik, mert kollégája, barátja, mittudom én kije. Belementem, nem akartam több vitát, ígyis volt elég vita az esküvő körül. Ez volt 4 éve. Most milyen alapon kellene én fizessek azért, mert annak a tök ismeretlen párnak a tök ismertlen gyereke férjhezmegy, és anyósom meg van hívva. Én ezért miért kéne adjak pénz? Menjen ha akar, de mi közöm nekem hozzá? Azoknak se a gyerekeik fizették, hanem ők. Akkor nekem mi közöm hozzá? Amennyit ők adtak annó, az a vacsorájuk ára volt, én nem maradtam plussz pénzzel abból, hogy ők ott voltak. Baromira nem jön jól, mert épp nagyon sokmidnenre kellett pénz, még a fűtésszámlánk sincs kifizetve erre a hónapra, én meg mindig csizmában járok, mert nem volt még pénzem venni egy tavaszi cipőt, ő meg ilyennekkel jön. Kiakadtam teljesen. Vagy én vagyok a hülye és tényleg kell fizessek?
meghívtak ?
nem
akkor nem kell fizetned
Így járt. Mi ez az adok kapok verseny? Mert a régmúltban ez volt az illendő? Meg mondod, hogy bocsi, de nincs miből. Se most, se később. Majd ha úgy alakul az életed, később meglátogatod őket és viszel valamit. Nehogy már a nyúl vigye a puskát.
Egyébként is.. anyósod miért neked mondja ezt, miért nem a párodnak?
Ő megy a lagziba, ő adjon pénzt ...
Azert nem semmi az anyós
A férjed mit szól ehhez?
Tudod, nekem egy percig nem lenne kérdés, a napi, havi kiadások, vagy az anyós elvárása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!