Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kell én fizessek? Teljesen kiakadtam.
Most szól anyósom, hogy 3 olyan lagzi lesz ebben a hónapban, akiknek a szülei voltak a miénkben. 3!! És most szól... És azt mondja, hogy elmegy ő, de a pénz felét amit ad, azt adjuk mi... MIVAN?? miért adnám én?
Én nem kértem, hogy hívja meg ezeket a számomra teljesen ismeretlen embereket a lagzimba, sőt, konkrétan ellene voltam, de azt mondta, hogy így illik, mert kollégája, barátja, mittudom én kije. Belementem, nem akartam több vitát, ígyis volt elég vita az esküvő körül. Ez volt 4 éve. Most milyen alapon kellene én fizessek azért, mert annak a tök ismeretlen párnak a tök ismertlen gyereke férjhezmegy, és anyósom meg van hívva. Én ezért miért kéne adjak pénz? Menjen ha akar, de mi közöm nekem hozzá? Azoknak se a gyerekeik fizették, hanem ők. Akkor nekem mi közöm hozzá? Amennyit ők adtak annó, az a vacsorájuk ára volt, én nem maradtam plussz pénzzel abból, hogy ők ott voltak. Baromira nem jön jól, mert épp nagyon sokmidnenre kellett pénz, még a fűtésszámlánk sincs kifizetve erre a hónapra, én meg mindig csizmában járok, mert nem volt még pénzem venni egy tavaszi cipőt, ő meg ilyennekkel jön. Kiakadtam teljesen. Vagy én vagyok a hülye és tényleg kell fizessek?
" mondja, hogy elmegy ő, de a pénz felét amit ad, azt adjuk mi..."
Ezt hogy kell érteni? Mert elsőre úgy értettem, hogy az anyós ad pénzt a lagziba, amire ti is elmentek, és az anyós pénzét felezve ti adjátok oda a másik felét mondván ti tőletek is kap az ifjú pár.
Vagy úgy értette, hogy ő megy, és elvileg 50 ezret adna az ifjú párnak de az anyós csak 25 ezerrel száll be, és ti szálljatok be a másik 25 ezerrel??
Mert nekem nem világos..
"Hát nyilván ő sem akar adni. De veszkedni se akar."
Vannak helyzetek, amiket nem lehet úgy megoldani, hogy a kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon.
El kellene dönteni, veszekedés, vagy a megélhetés. Teljesen felesleges dologra kiadni úgy pénzt, hogy nem a párna alól szedi ki az ember, felelőtlenség.
ma 11:19 vagyok
Értem! Akkor meg minek parázol? Kár idegesítened magad, mert csak a te egészséged megy tönkre. Nem vagytok hivatalosak, akkor innentől nem is kell foglalkozni a dologgal. Anyós meg mondjon amit akar, egyik füleden be a másikon ki. Ha nagyon hisztizik, akkor nyomj a kezébe egy 10-est és mond neki nagy vonalúan hogy
"- na itt egy kis pénz mama! Menjen mulatni"
(garantált sértődés lesz 3 napig)
Nem kell veszekedni.
Annyit kell mondani hogy "Nem adunk".
Pont. Nem kell vitat nyitni aztan kesz.
Nem kellett volba hozzàmenni a férjedhez amìg nem "döntött" közted és az anyja között, mert ebbõl a " nem akar veszekedni"- bõl sok.problémàtok lesz.
Amúgy elengedném a fülem mellett ezt a lagzis dolgot. Õt meghìvtàk, menjen. Ennyi.
Na ezért nem kell puccparádét csinálni egy esküvőből. Világ életemben szánalmasnak találtam amikor olyan emberek vannak meghívva az eseményre, akiket a fiatal pár EGYIKE SEM ismer személyesen.
Kérdésre: Ha nem hívtak meg, akkor rajtad áll, hogy belemész-e az anyósod hülyeségébe.
Ha meghívtak, akkor azért is menjetek el ti is, egyetek, ahogy ők is a ti esküvőtökön és kész.... Az anyós meg anniyt ad, amennyit akar...
(Meghívás alatt értem azt is, hogy ha az anyóst hívták meg azzal a szöveggel, hogy vele együtt a családja vagy ilyesmi... mert akkor abban ti is benne vagytok..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!