Miért nem akarja a lányom soha, hogy fizessek neki valamit?
Figyelt kérdés
Sajnos kiskorában szétmentünk a volt a feleségemmel és mostanában találkozunk újra a gyerekkel, aki már 19 éves. Mikor meg akarom hívni valamire, azt mondja, nem kell. Mikor elmegyünk étterembe, ő akarja fizetni a sajátját. Nem akarja elfogadni, ha veszek neki valamit. Ez miért lehet?2015. febr. 1. 16:10
1/7 anonim válasza:
Nem szeretné, ha úgy tűnne, hogy kihasznál, vagy hogy azért találkozik veled, hogy kapjon valamit. Én ezt gondolnám. De beszéld meg vele, elvégre mindketten képesek vagytok kommunikálni.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy gyerektartással nem tudtam támogatni és ezért szeretném valamilyen módon kárpótolni, ezért viszem programokra, szeretnék neki ajándékokat adni, szerentém, ha látná, megváltoztam.
2015. febr. 1. 16:14
3/7 anonim válasza:
Jah, hogy az elmult tizen-evben egy vasat nem adtal, nem voltal resze az eletenek? Joggal gondolja hogy hatso szandekaid vannak, nem csak a hirtelen jott 'megjavulas' miatt lettel hirtelen ilyen nagyvonalu...
4/7 anonim válasza:
Az én apám sem támogatott engem szinte soha, lesz@rt minket anyukámmal, fontosabb volt neki a pia. Ma már másik nője van, és én sem akarnék tőle kapni soha semmit, mert öregkorában ha már a nője nem lesz, aki eltartsa, az én nyakamra ne jöjjön mondván, hogy mert adtam neked pénzt egy párszor. Nem akarok neki tartozni semmivel. Nem akarok viszonozni sem semmit. Gyűlöltem vele együtt élni, állandóan rettegtem tőle, hogy mit fog művelni, alig vártam hogy végre elkerüljek otthonról. Nem is fogadnám be soha, soha nem élnék vele együtt még egyszer, akármi lesz.
5/7 anonim válasza:
Pontosan ertheto a lanyod reakcioja. Egy idegentol nem fogad el penzt. 19 evig szartal ra, ezt mostmar egy csokival nem lehet jovatenni. Egy idegen vagy neki, ez van.
6/7 anonim válasza:
Úgy érezheti, hogy cserben hagytad, mert nem melletted nőtt fel és nem akarja, hogy ezzel "megvásárold".
Még ha próbáltál is vele foglalkozni kiskorában, neki ez akkor is fájó pont.
7/7 anonim válasza:
Büszkeség, ezzel azt akarja mutatni hogy "Hiába hagytál itt jól megvagyok nélküled is és nem kell tőled semmi"(azt hogy képes élni magától hiába hagyta ott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!