Nem tudom mi lett vele, eddig nem járt sehova, most meg minden pénteken megy, bár éjfélre itthon van. Barátnőjénél szoktak bulizni, nekik van ilyen kis helységük ahová eljárkálnak. Busszal jön haza mindig és eddig nem tapasztaltam rajta, hogy részeg lenne, max beccsicsenve. Viszont anyósom szerint nem kéne engedni minden pénteken, mert romlanak majd a jegyei. Egyébként jól tanul, de picit zavar engem is ,hogy nincs itthon péntekente.
Ebbe nincs semmi rossz mért mikor bulizza ki magát 40 évesen most fiatal.
Ez abszolút természetes.
2014. dec. 11. 21:30
2/27 anonim válasza:
gondolom vegzos ugye? :)
Ha ejfelre otthon van akkor mi a baj? az a apr ora neki is kell. aztan tud tanulni szombaton vasarnap nem?
2014. dec. 11. 21:32
3/27 anonim válasza:
Ne csináld :D Én péntek-szombat jártam szórakozni,16 éves koromtól.Miért romlanának ettől a jegyei?Péntek este tanulnia kellene?? Vagy az zavar,hogy nem ül otthon a szobájában és nézi a tv-t? Nem értem az összefüggést a jegyei,meg a péntek este között.
2014. dec. 11. 21:33
4/27 Andi80018 válasza:
Szerintem ez teljesen ok ennyi idősen. Majd ha látsz rajta valami rendelleneset, vagy tényleg romlanak a jegyei, el lehet vele beszélgetni. Hát mikor éljen az ember, ha ne fiatalon. Ez tök rendben van így.
2014. dec. 11. 21:34
5/27 anonim válasza:
Szerintem semmi rossz nincs ebben. 18 éves, nem kis tini. Éjfélre otthon van, tehát nem az éjszakában mászkál.
Én örülnék neki, hogy ilyen kulturáltan szórakoznak és nem minden hétvégén a discóban nyomja.
2014. dec. 11. 21:35
6/27 anonim válasza:
Nem fognak romlani a jegyei emiatt. Nem hallotál-e már róla, de lehet ott hon ülve is nem tanulni.
2014. dec. 11. 21:36
7/27 anonim válasza:
*otthon
2014. dec. 11. 21:37
8/27 A kérdező kommentje:
Hát igen abból a szempontból tényleg jó, hogy ismerem a barátnőjét és tudom, hogy ha gond van megvédi a lányomat, meg biztos nem fognak semmit az italába keverni. Csak az ismerősök is megjegyezték, hogy látják fb-n a képeket, nem-e sok ez az eljárkálás stb.
2014. dec. 11. 21:38
9/27 anonim válasza:
Szerintem tedd ve a vitrinbe
2014. dec. 11. 21:38
10/27 anonim válasza:
Anyósod ne előre jósoljon. Majd te , ha látsz bármilyen rossz irányú változást a lányodon, akkor leülhetsz vele beszélni.
Te dolgozol hétvégén is? Általában a hétvége a kikapcsolódás, a pihenés ideje. Még annak is, aki tanul.
Én boldogult ifjú koromban minden szombaton ott voltam a Melósban este 9-től hajnali fél 4-ig.Ott ismertem meg a férjemet is :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!