Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 éves lányom minden pénteken...

18 éves lányom minden pénteken bulizik?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lett vele, eddig nem járt sehova, most meg minden pénteken megy, bár éjfélre itthon van. Barátnőjénél szoktak bulizni, nekik van ilyen kis helységük ahová eljárkálnak. Busszal jön haza mindig és eddig nem tapasztaltam rajta, hogy részeg lenne, max beccsicsenve. Viszont anyósom szerint nem kéne engedni minden pénteken, mert romlanak majd a jegyei. Egyébként jól tanul, de picit zavar engem is ,hogy nincs itthon péntekente.
2014. dec. 11. 21:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%
#1: Mi 40 évesen is járunk bulizni.
2014. dec. 11. 21:42
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe nincs semmi rossz, főleg ha időbe otthon van, nem részeg csak picit van becsípve és mégis a barátnőjénél van, tehát nem olyan szórakozó helyen ahol bárki félrevezetheti, kihasználhatja meg kitudja.

Ez normális ilyen korban hogy bulizik, vannak barátai, nincs ezzel baj ameddig tudja hol a határ és tudja mit lehet és mit nem. meg mégis 18 éves és élni szeretne egy picit.

Tudom hogy furcsa ez hogy hirtelen a semmiből eljárkál, én is ilyen voltam, otthonülős fajta de 19-20 évesen új barátokra találtam és én is eljárkáltam pénteken vagy szombaton picit bulizgatni vagy valami, de mindig hajnali 1 re itthon voltam, mivel gyalog 5-10 percre voltam otthonról és a szüleim mondták hogy maradhatok bármeddig, de ha nem a megbeszélt időre érek haza legalább telefonáljak haza vagy küldjek sms-t hogy még maradok akár reggelig is, csak ne aggódjanak hogy gond van.

Ha a te lányod is ilyen szófogadó, hogy vagy hazaér a megbeszélt időre, vagy hazaszól hogy marad még reggelig akkor szerintem nyugodtan engedhetsz neki. Ha tiltod annál rosszabb, főleg 18 évesen.

A jegyei nem feltétlen romolhatnak, elvégre mégsem bulizik nap mint nap, és ha odatud figyelni a suliba meg tud tanulni is akkor ennyi igazán belefér. Én 21 éves koromban ismét otthon ülő lettem, de 22 évesen amikor megismerkedtem a barátnőmmel és eljárkáltunk erre arra, újra aktívabb lettem. A szüleim furcsállták hogy megint változtam, de amint megtudták hogy becsajoztam már értették hogy miért alakult így :)

2014. dec. 11. 21:42
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Lássuk csak.

- A lányod nem marad ki éjszakára, kifejezetten hamar hazaér egy bulizáshoz képest.

- Sosincs beszámíthatatlan állapotban, mértékkel iszik.

- A barátnőjével jár el, akiben megbízik, te is ismered.

Szerintem ezzel 18 évesen nincsen semmi baj, inkább most, mint 2-3 évvel korábban, vagy 10 év múlva. Ha a jegyei nem romlanak, akkor ne tiltsd feleslegesen, mert csak a kapcsolatotok fog rámenni. Viszont ha néha örülnél, ha otthon töltené a pénteket, akkor beszélj vele erről, kérd meg, hogy valamelyik alkalommal maradjon otthon.

2014. dec. 11. 21:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi rossz. Főleg hogy elég szelíden bulizik a leírtak alapján, illetve a mai világban az is ritka, hogy valaki csak 18 évesen kezdi.

Anyósoddal ne törődj, én 15 éves korom közepe óta iszom minden nap, mégis stabil egzisztenciával rendelkező felelősségteljes felnőtt nő lettem. :)

Most szórakozzon, ne férj és gyerekek mellett.

2014. dec. 11. 21:48
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

Úristen :DDD

Minden hétvégént akartam írni, természetesen nem minden nap buliztam :)

2014. dec. 11. 21:49
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

18 éves péntekenként összeül a barátaival egy kicsit iszogatni. Nem kritikán aluli stílusban ér haza és éjfélre otthon van. Mi ezzel a gond? Szerintem ezért ne bántsd!

Ha biztos vagy benne, hogy ott van, ahova mondja hogy megy és azzal akivel mondja hogy megy, akkor bízz benne és hagyd, hagy járja az útját. Ilyen idős korban ez egyáltalán nem durva viselkedés, sőt... összeteheted a két kezed, hogy olyan lányt neveltél, aki tudja hol a határ és egyáltalán hazatalál "időre". :)

2014. dec. 11. 21:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond.

Általában én is minden hétvégén megyek valahova, bár én fiú vagyok.

És a szalagavatón még oklevelet is kaptam kitűnő tanulmányi eredményeimért, pedig nem sokat vagyok otthon hétvége éjszakáin :D

2014. dec. 11. 21:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt áruld már el, mikor járjon el bulizni meg inni, 40 évesen gyerek és család mellett? Örülnél inkább, hogy felelősségteljes és nem hulla részegen dugja valaki idegen, aki az este szedte fel őt.
2014. dec. 11. 22:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
a leírtak alapján full normális a lányod, örülj neki és legyél rá büszke :)
2014. dec. 11. 23:53
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy valaki már írta, én is 16 éves koromtól kezdve minden péntek és minden szombat este buliztam, akár hajnali 5ig is, és bizony nem egyszer értem haza részegen.

Ennek ellenére kitűnőre érettségiztem és summa cum laude végeztem el az egyetemet.

Könyörgöm, 18 éves, vagyis felnőtt a lányod, mi az hogy zavar, hogy nincs otthon péntekenként? Mégis miért zavar? Neki nem jár szórakozás és a szoknyád mellett kellene ülnie egész életében?

2014. dec. 12. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!