Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon sírok az ágyban a gyerek mellett, amíg az annya bulizik a barátnoivel. Hogy legyek jobb kedvu?
Figyelt kérdés
Szarrá ment a kapcsolatunk, a párom utóljára 3 éve hagyta magát megdugni, mert elvittem a családot a Kanári szigetekre, most idecsalt minket, hogy koltozzunk a szuleihez, aztán 3 hónap múlva meg azt mondta, hogy tiplizzek le. Úgy érzi, hogy kiábrándult belolem, pedig nem iszok, nem cigizek, nem csajozok, o meg most felhatalmazta magát mindenre. Szerinte nem vagyok jó apa sem, pedig o jó apát maximum TVben látott.Itt lakom egy idegen helyem, ahol szar lenni, pedig ot lenne a saját kecóm is. Hogy mehet át egy no ekkora gorénybe?2014. szept. 20. 21:37
1/14 anonim válasza:
Mi az, hidegfront van, hogy ilyen sok a kamukérdés ma este??
2/14 anonim válasza:
Próbálj ne azzal foglalkozni, hogy miért lett ekkora görény, mert megnyugtató, értelmes választ erre már nem fogsz kapni sem itt, sem tőle.
Mindenképpen költözz el, add be a válókeresetet, és próbálj meg minél több láthatást kicsikarni, mert úgy látom, a békés megegyezés nem fog menni.
Ne maradj egy ilyen házasságban! Magadtól rabolod az időt, hogy találj egy normális nőt magad mellé. Légy erős, és lépj ki ebből!
3/14 anonim válasza:
Olvasgass könyveket. Jót fog tenni.
(anyja, utoljára, ott..stb)
Egyébként meg kamu.
Sírj és olvass!
4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni, hogy ne találkozzak minden nap a 3 éves fiammal, Hogy ne én vigyem oviba, vagy ne én mondjaqm neki az estimesét. A válással ez mind ugrik.
2014. szept. 20. 21:52
5/14 anonim válasza:
3 éve jó sok minden történt: engedte magát meghágni, voltatok a Kanári-szigeteken és még abban az évben a gyerek is megszületett... Zsufi kis év lehetett.
6/14 anonim válasza:
nagyon unalmas lehet ez a szombat este, hogy az emberek ráérnek ekkora kamu kérdéseket kitalálni :D
7/14 A kérdező kommentje:
Na jó, figyelj! Ha ez szerinted Sci-fi, akkor ne szólj hozzá, mert itt most csak én tudom hitelesen állítani, hogy mekkora parasztság a szkepticizmusod. Igen, novemberben lesz 3 éve, hogy ott nyaraltunk. A szulás után gyakorlatilag már leszart engem. Csak a gyerek volt a lényeg. Próbáltam adni egy új lokést a kapcsolatunknak, ezért koltottem el egy kocsi árát arra a kib..ott nyaralásra. És igen most itt járunk. Itt lakunk a szuleinél, ahol senkinle se szarja, hogy milyen volt a napom, moshatok magamra, rendelhetem a kaját magamnak, mert legtobbszor meg se kérdezik, hogy ennék e valamit és mindenki úgy néz rám, hogy miért vagyok még itt. De a fiamat nem adom!
2014. szept. 20. 22:06
8/14 anonim válasza:
Mit sírsz? Ekkora görény a nőd, te meg bőgsz utána, mint egy kislány!
Menj a Kanári szigetekre!
9/14 anonim válasza:
költözz vissza a saját lakásodba, hiába szeretnél a fiad mellett maradni, ha igaz a sztorid, ki fognak túrni onnan így is, úgy is... a váláskor a fiadat te uakkora eséllyel nevelheted, mint a feleséged. egy jó tanács: megértem a fájdalmad, de az alpári stílus, amiben megnyilvánulsz, nehezíti az együttérzés kialakulását úgy általában az emberekben és itt is
10/14 A kérdező kommentje:
Koszi a csupa szív tanácsot, de nem a no után sírok. Csak valahogy nem dob fel ez a helyzet. Tudod szeretnék egy normális életet élni és ami mégfontossab, egy rendes gyerekkort biztosítani a gyerekemnek. O is érzi, hogy valami nincs rendben. A kis mondókáiban, meg játék kozben rendszeresen ossze hoz hármonkat. Szerinted ez vicces, vagy kamu??? Hát kúrvára nem az!
2014. szept. 20. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!