18 éves lányom minden pénteken bulizik?
1. a lányod 18, felnőtt (az egy dolog, hogy tanul)
2. nem részeg, becsiccsenés meg aranyos, és vicces :)
3. péntek este miért ne engedhetnéd? Hiszen akkor - hacsak nincs szombaton suli - értelmes diák nem tanul :D
4. ANYÓSODNAK EHHEZ MI A F.NE KÖZE VAN?!
Utsó vagyok: és a lányod szerintem teljesen normálisan bulizik.
- nincs egyedül
- nem issza le magát sárga földig
- és hétvégente jár el
Itt most nem a kérdező lányáról feltételezek ilyesmit, de
volt egy hölgy ismerősöm aki tiszta Dr Jekyll és Mr Hyde volt.. Köztársasági ösztöndíjas, OTDK győztes minden kutyafüle, otthon dolgos, segédkező, szín kiváló tanuló.
Mellette pedig egy ordas KÁ. Csak persze erről a szülőknek fogalmuk sincs...
Szóval szemeket nagyon nyitva tartani!
Ez normális. Én 18 évesen legtöbb csütörtök, péntek, szombat este elmegyek itthonról(pénteken nincsenek óráim). És sok helyen már "öregnek" számítok. Manapság a 14-16 évesek ellepték a szórakozóhelyeket. Az, hogy egy 18 éves nagykorú ember heti egyszer elmegy a barátnőjéhez, iszik picit, és éjfélre otthon van, teljesen normális. Vagy inkább kevesebb, mint a normális.
A lányod felnőtt ember. Magának tanul. Ha romlanak a jegyei, majd az ő baja lesz(bár ennyitől nem fognak). Ha ilyen szinten korlátozni akarjátok, az nem normális, előbb-utóbb titkolózni fog, mivel a kortársai(kortársaink) sokkal szabadabb életet élnek, és nyilván fájna neki, hogy őt meg még mindig gyerekként kezelik. Ha eddig jó nevelést kapott, akkor ezután sem fog elkallódni. De egy 18 éves embert már nem lehet kijárási korlátokkal fegyelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!