Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 éves lányom minden pénteken...

18 éves lányom minden pénteken bulizik?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lett vele, eddig nem járt sehova, most meg minden pénteken megy, bár éjfélre itthon van. Barátnőjénél szoktak bulizni, nekik van ilyen kis helységük ahová eljárkálnak. Busszal jön haza mindig és eddig nem tapasztaltam rajta, hogy részeg lenne, max beccsicsenve. Viszont anyósom szerint nem kéne engedni minden pénteken, mert romlanak majd a jegyei. Egyébként jól tanul, de picit zavar engem is ,hogy nincs itthon péntekente.
2014. dec. 11. 21:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Először is 18 éves, te meg gondolom legalább 40, mindketten nagykorúak vagytok, úgyhogy ne anyósod mondja meg neked, hogy te mit ENGEDJ meg a lányodnak.
2014. dec. 12. 10:39
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

1. a lányod 18, felnőtt (az egy dolog, hogy tanul)

2. nem részeg, becsiccsenés meg aranyos, és vicces :)

3. péntek este miért ne engedhetnéd? Hiszen akkor - hacsak nincs szombaton suli - értelmes diák nem tanul :D

4. ANYÓSODNAK EHHEZ MI A F.NE KÖZE VAN?!

2014. dec. 12. 13:53
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
18 éves, időben hazajön, nem hányja tele a lakást és remélhetőleg nem is drogozik. Szerintem örülj neki hogy nem a számítógép előtt gubbaszt a virtuális barátaival. Természetes hogy emberek közt akar szórakozni, barátkozni. Én egyébként 16 éves koromban kezdtem el eljárni szórakozóhelyekre, jó tanuló voltam mindig is, lett diplomám is, szóval ha azt látod rajta hogy egyben van az élete és nem ment félre.... hagyd egy kicsit szórakozni.
2014. dec. 12. 13:53
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Utsó vagyok: és a lányod szerintem teljesen normálisan bulizik.

- nincs egyedül

- nem issza le magát sárga földig

- és hétvégente jár el

2014. dec. 12. 13:55
 25/27 anonim ***** válasza:
53%

Itt most nem a kérdező lányáról feltételezek ilyesmit, de

volt egy hölgy ismerősöm aki tiszta Dr Jekyll és Mr Hyde volt.. Köztársasági ösztöndíjas, OTDK győztes minden kutyafüle, otthon dolgos, segédkező, szín kiváló tanuló.

Mellette pedig egy ordas KÁ. Csak persze erről a szülőknek fogalmuk sincs...

Szóval szemeket nagyon nyitva tartani!

2014. dec. 12. 16:38
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez normális. Én 18 évesen legtöbb csütörtök, péntek, szombat este elmegyek itthonról(pénteken nincsenek óráim). És sok helyen már "öregnek" számítok. Manapság a 14-16 évesek ellepték a szórakozóhelyeket. Az, hogy egy 18 éves nagykorú ember heti egyszer elmegy a barátnőjéhez, iszik picit, és éjfélre otthon van, teljesen normális. Vagy inkább kevesebb, mint a normális.

A lányod felnőtt ember. Magának tanul. Ha romlanak a jegyei, majd az ő baja lesz(bár ennyitől nem fognak). Ha ilyen szinten korlátozni akarjátok, az nem normális, előbb-utóbb titkolózni fog, mivel a kortársai(kortársaink) sokkal szabadabb életet élnek, és nyilván fájna neki, hogy őt meg még mindig gyerekként kezelik. Ha eddig jó nevelést kapott, akkor ezután sem fog elkallódni. De egy 18 éves embert már nem lehet kijárási korlátokkal fegyelmezni.

2014. dec. 13. 19:27
 27/27 Ádám Viktória válasza:
Jó estèt! èn azt tanácsolom önnek ( mivel èn is 18 èves vagyok), hogy engedje ugyanis engem sose engedtek sehova ès rengeteg mindenbõl kimaradtam. A szárnyaimat próbálgatni se tudtam ,pedig minden káros szenvedèlytõl mentes vagyok. Engedje,hogy legyen szabad ès kicsit èrezze jól magát, egyszer lesz csak 18 èves. Nekem mindig azt mondják -nem kèstèl le semmirõl- de sajnos sok mindenrõl le kèstem( a barátaimmal se mehetek ki a faluba) sok közös programról is lemaradtam. Engedje neki, hogy jól èrezze magát es bízzon benne. :)
2014. dec. 21. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!