Pénteken beteg voltam. Már jobban vagyok. Az orvos holnapra is adott igazolást. Anya azt akarja menjek iskolába. Én nem szeretnék suliba menni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 22:43
1/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
déjà vu :)
Beszéld meg anyukáddal. Indokolj. A "csak" nem válasz.
2/6 anonim válasza:
Vannak iskolák, ahol hazaküldenek, ha meglátják, hogy az orvos aznapra is kiírt, mert ez azt jelenti, hogy a szakvélemény szerint még betegnek minősülsz. És egyik osztályfőnöknek sem az érdeke az, hogy a többieket is megfertőzd.
Érvelj!
3/6 anonim válasza:
Kik vagyunk mi hogy egy orvost felülvizsgàljunk? Ha az orvos adott igazolàst akkor egyszerűen otthon maradsz. Biztos tudta miért adta. Amùgy a jobban vagyok; nem ugyanaz mint ha valaki egészséges.
4/6 anonim válasza:
Szerintem aludj,holnap iskola.Ha anyud úgy látja menned kell,akkor sajna ez van.Esetleg kérdezd meg,nem-e kell a dokihoz visszamenni megkérdezni mehetsz-e így suliba,nehogy gond legyen az igazoló papír miatt.Mert mmondjuk egy dolgozó ember ha táppénzen van,akkor nem dolgozhat.
5/6 anonim válasza:
Benne van a házirendben, és a törvényben is, hogy érvényes orvosi igazolással nem mehetsz iskolába, az osztályfőnöknek haza kell küldenie.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb, ha még egy kicsit erősödsz, hogy nehogy felülfertőződj. Betegség után még gyengébb az ember immundrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!