A férjemet elcsábította az üzemorvosnő. A beteg -orvos viszony. Mit tegyek?
Ha jól tudom az orvosi etika ezt nem engedi .Összegyeztethetetlen.Etikai vétség.
Egyébbként a válás megtörtént,csak valami ebben nem hagy nyugodni.A gyerekek bár felnőttek ŐK SEM TUDJÁK KEZELNI.
Ha elváltatok, akkor azt csinál az exed, amit akar.
Mellesleg ha nem rendelésen csábította, akkor meg hótt mindegy, mert civilben azt tesz a doki, amit akar... A megoldás meg egyszerű: exed másik üzemorvost választ és összejön ezzel a nővel.
Egyébként ha jól tudom ez kiderül a legrosszabb ami történhet szerintem, hogy ha pl rendőr az exed akkor az orvosi alkalmasságit újracsináltatják stb.
Ha az orvos pszichológus esetleg pszichiáter akkor viszont ott nagyobb problémák is felmerülhetnek.
Mit tegyél? Te tudod, hogy így van-e még értelme folytatni. Mert ha csak a vizsgálóasztalon a fonendoszkópos hallgatás után a brét is "megvizsgálta" a doktornő egy alkalommal, az is más, meg az is, ha az urad minden nap kimaradozik és a doktornénivel hetyepetyél.
Ha félrelépett, de esdekel a bocsánatodért és meg is tudod bocsátani, akkor tedd azt.
Ha nem tudsz megbocsátani vagy/és nem is kéri, mert inkább dokinénizik, akkor meg válj el tőle.
Ha a doktornőnek akarsz befűteni ilyen jogi izével, azzal csak bosszúálló leszel, de a házasságodat nem fogod megmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!