Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25-30 év házasság után milyen a kapcsolatotok/milyen az ennyi ideje házas szüleid kapcsolata?
Szeretitek/szeretik egymást? Meg szoktátok/szokták még csókolni egymást vagy megfogni egymás kezét? Éltek/élnek rendszeresen nemi életet?
Csak kíváncsiság :) Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöld pacsi!
Szüleim 25 éve házasok. Érdekes,hogy amíg kisebbek voltak a gyerekeik szerintem nem jöttek ki olyan jól,sőt .
Amióta kirepült mindenki teljesen kivirágoztak,mondhatom,hogy mint a friss házasok úgy viselkednek .
Szeretnek minket,és nagyon sokat segítettek és segítenek a mai napig (nem anyagiakra gondolok ) ,de azt hiszem,most találtak vissza egymáshoz :) Én örülök neki! Csókolóznak és kézenfogva járnak ,csipkelődnek. A nemi életükről nem tudok nyilatkozni :D
3 gyermek van, 19 éves házasok vagyunk, 40 évesek.
6 év után házasodtunk össze.
Még mindig nagyon szeretjük egymást. Naponta van csók, összebújás hetente 1, esetleg 2. Nem járunk mindig kézen fogva az utcán. De sokat sétálunk, próbálunk közös programot csinálni.
A szüleim 27 éve házasok. Nem igazán mondhatnám, hogy bármi gyengéd érzelem lenne a kapcsolatban. Most már elköltöztem otthonról, én is é a bátyám is, kicsit most talán kevésbé marakodnak- vagy csak én nem hallom folyton-, de szerintem őket már régóta csak a megszokás tartja össze. Apám egy aszociális, érzelmeit kimutatni nem tudó, tipikus autoriter személyiség, míg anyukám azzal, hogy 20 éve munkanélküli, kitartott háziasszony, minden létező tiszteletet elveszített a szemében. A szerelem anyám szerint a kezdetekkor sem volt meg igazán, összejöttek és összeházasodtak, mert látták, hogy működőképes a kapcsolatuk és jók együtt, de lángoló szerelem, szenvedély nem volt benne sosem.
Apám már vagy 5 éve (vagy lehet, hogy több) lent alszik a nappaliban, minden cuccát, az ágyát levitte a hálószobából, külön tévé, külön minden. Néha talán együtt esznek, de szerintem az is ritka. Nagyon meglepne, ha élnének nemi életet, apám részéről meg a csók, kézfogás szerintem elképzelhetetlen. A lányaként sosem kaptam egy jó szót se tőle, pedig tudom róla, hogy szeret és törődik velem, kétlem, hogy anyám, akit már se nem szeret, se nem tisztel, olyan sok kedvességet kapna.
Szerintem ez nagyon szomorú, én minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt a mintát ne vigyem magammal a házasságomba.
20 év, 4 gyerek.
Szeretjük egymást. megcsókoljuk egymást napi szinten, gyerekek előtt is. nem mondom, hogy sohasem veszekszünk, de nem hidegültünk el egymástól. Összebújás is van, persze, rendszeres, de nem olyan szenvedélyes, mint 20 éve. Meg is fogjuk egymás kezét, nyilvánosan is, kettesben is el szoktunk menni, ha a gyerekektől és a munkánktól megtehetjük.
Én szeretem, annyi minden összeköt, hogy nem tudom elképzelni az életem nélküle. Viszont szexuálisan már nem vonz annyira. Nagyon vágyom másra.
Neki korábban volt ilyen időszaka, mint most nekem. Most nála megint lila köd van, szerelmes belém.
Kár hogy nem egyszerre vannak az azonos időszakaink.
Nem egyszerű.
A szuleim idei evben lesznek 25 eve egyutt. Elkepeszto szam, szerintem!
Szeretik egymast igen es ok tenyleg kimeritik a jo hazassag fogalmat, sok megprobaltatason vannak tul, de meg mindig egymas mellett.
Amugy nem egy ilyen nyalas kis paros. Egymas kezet megfogjak, neha egy szajrapuszi, meg egy-ket humoros, perverz beszolas, de a tobbi az mind a haloszobaban tortenik. Hogy rendszeres e most a szexualis eletuk vagy nem, azt nem igazan tudom. De tekintve, hogy anyamnak nogyogyaszati problemai vannak par honapja, nem hinnem. Bar valahogy biztos megoldjak, de ezt inkabb nem firtatom...:)
Egyebkent nem reg gondoltam bele, hogy a nepes csaladbol szinte mindenki egyutt van meg a hazastarsaval, eleg sok evtizedekkel a hatuk mogott, termeszetesen boldogan. Elegge szerencses vagyok, elottem rengeteg a pozitiv pelda.
15 vagyok, ez kimaradt:
Napi szinten van csók, ölelés, szeretgetés, csókolózás. Hetente 3-4 x szex. Nem azt mondom, hogy elhidegültünk. De ha már 20 éve csak ugyanazzal szexelsz, akkor vágysz másra, valami újdonságra, valami másfajta izgalomra.
Nincs annál szebb időszak egy kapcsolatban, amikor ismerkedtek. Na ez az izgalom hiányzik nekem most.
Anyukamek tobb mint 30 eve hazasok, es amiota ismerem oket boldogok egyitt.Nalunk sosem volt kiabalas, durcazas....semmi. Kozos hobbijuk van, kenuznak, operaba jarnak es orakat tudnak beszelgetni szamomra erdektelen dolgokrol, mikozben ket teljesen ellentetes emberrol van szo:-))
Mindketto azt mondja, h nekik ok egymas legjobb baratai is, nem csak ferj es feleseg, es valahogy tokjo nezni ahogy neznek egymasra, vagy ahogy egymashoz szolnak....nem olelkeznek non stop vagy ilyesmi, hanem csak ugy sut beloluk a harmonia meg a szeretet.
Fogalmam sincs mi a titkuk, hogy lehet ilyen klassz hazassagban elni illetve ezt fenntartani, de az ocsem kapcsolata is detto ugyanez.
A kivetel en vagyok, de remelm h kesobb majd megtalalom azt, akivel boldogan le fogom elni az eletem ugy, hogy fel sem tunik az evek mulasa:-)
Szüleimé:
szökőévente szájrapuszi van, sétáláskor fogják egymás kezét. Szexuális életük semmi, folyton veszekednek, vitatkoznak, ordítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!