Miben lett más a kapcsolatotok házasság után?
És a családdal? Hogyan álltak hozzátok? Arra gondolok, hogy kevesebbet vagy ugyanannyit találkoztatok velük, mint előtte? Nem gondolták, hogy mostmár éljetek magatok, ha már úgyis összetartoztok? Ugyanúgy ment a kapcsolattartás?
És egymással? Lazább, bensőségesebb, komolyabb, jobb-rosszabb? Mindenre kíváncsi vagyok!
Egy leendő ara
Nekünk jóval előbb lett babánk mint házasság, szóval a házasság előtt is egy komplett kis család voltunk. Ritkábban találkozunk, mert végleg elköltöztem tőlük mikor kiderült a baba dolog, előtte azért hazajártam pár hétvégére, de onnantól nem, elhoztam az összes cuccom. Kéthetente azért találkoztunk, mióta megszületett a babánk pedig hetente jönnek fel (másik város). Nekünk a házasság semmit nem változtatott a kapcsolatunkon mivel előtte is úgy éltünk már mint a házasok.
Vagy lehet, hogy csak nekem nem tűnik másnak, én el lettem volna nélküle is csak a férjem akarta. Neki többet jelent, hogy férj és feleség vagyunk.
Mi 4 éve vagyunk házasok. A párom akkor 19 én 21 éves voltam.
Az esküvő után sokkal jobb lett a kapcsolatunk, persze számunkra az esküvő nem csak papír, annál többet jelent. Sokkal jobban odafigyelünk egymásra, megkapom a feleségemtől a tiszteletet és mindent amire szükségem van, és fordítva. Addig sem veszekedtünk, most sem veszekszünk, mindent megbeszélünk, és ez sokat jelent már így 8 év után.
A szülők befogadták a páromat, családtagként kezelik, ugyanez a másik oldalon is megvan.
Mi Pesten élünk, szüleim Nyíregyházán, feleségem szülei Pécsen, így tehát másfél-2 havonta megyünk le, persze igény lenne többször is. :)
Sok Boldogságot Nektek :)
Nem változott szinte semmi. A családdal ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, nem csökkentettük le. Heti 1x-2x átugrunk anyósomhoz, anyukámmal, tesómmal én szinte minden nap beszélek, legalább 2 hetente velük is találkozunk mindig.
Amúgy mindenki egy városban lakik nálunk.
Az egymáshoz való viszonyunk semmit sem változott :) Talán, de nagyon talán egy picit bensőségesebb lett, de erre sem mernék megesküdni.
Az egymàshoz való viszonyunkat nem változtatta meg. Viszont anyám csalódott és azóta le se tojik engem. Amikor átmegyek akkoris csak megkapom mekkora sz*r vagyok, hogy kihez mentem feleségül, hogy elrontottam az életem...
Pont ezért nem is szívesen megyek át már hozzà...
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!