párommal több mint 3éve vagyunk együtt de sajnos nem foglalkozik annyit velünk(velem,kislányunkkal)amennyit szerintem kellene.Amig én délelőtt elvégzem a dolgom,ő száitógépezik,délután megint és ez igy megy folyton...alig foglalkozik velünk.
2011. dec. 31. 17:16
1/8 anonim válasza:
ááááh, a pasik számítógépeznek, és sokan nem csinálnak semmit... attól még lehet jó ember és szerethet titeket, csak ő ilyen. nem fogod tudni megváltoztatni, azt gondolom. fogadd és szeresd őt ilyennek.
2011. dec. 31. 17:24
2/8 anonim válasza:
Nekem igen. 1 évig éltünk együtt, abból az utolsó 3 hónapban kezdett laposodni a kapcsolatunk.
Nekem annyiból "szerencsém" volt, hogy ugyebár nem volt gyerekünk, így megbeszéltük a dolgokat (jobban mondva közöltem, hogy számomra vége a kapcsolatnak és elköltözöm), mivel ez nem működött sehogy sem.
Próbáld megbeszélni vele a 'gondjaidat'. Teremts olyan hangulatot, légkört (nem tudom hány éves a lányod), hogy tudjon veletek játszani. Csináljatok közös programokat: séta, múzeum látogatás, állatkert, etc.
Aztán, majd meglátod, hogy mennyit "változik"..
2011. dec. 31. 17:25
3/8 anonim válasza:
Könnyedén megszakadhat, hisz lassan egy idegennel élsz együtt, aki enni-inni-gépezni-szexelni jár haza, de semmi más nem érdekli (gyerek és Te).
Ezt nem elfogadni kell, hogy valaki csak úgy van otthon (nulla közös program, beszélgetés, segítség egymásnak, stb.), hanem valahogy beszélni vele vagy ott hagyni, ha nem változik, mert ez így nem kapcsolat!
(kérdésre válasz: nem volt ilyen még nekem)
2011. dec. 31. 17:33
4/8 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj vele higgadtan erről. Ez hosszútávon a kapcsolat vesztét fogja okozni.
2011. dec. 31. 17:51
5/8 anonim válasza:
Na persze,az en ferjem is reggel.este szamitogepezik,es beszel minden fele nokkel,alig vesz figyelemben engem,es ha mondom neki..azt feleli hogy azt csinal a sajat eletevel amit akar,hat sajnos en is te helyzetedben vagyok
2011. dec. 31. 18:51
6/8 A kérdező kommentje:
na na azért nem a nőkkel van probléma!Hála istennek nem kocsmázik,nem iszik,nem nőzik,dolgozik szépen, minden csak éppen a gyereknevelésből nem veszi ki a részét illetve nem segit semmiben csak ha már veszekedem vele:(
2011. dec. 31. 20:32
7/8 anonim válasza:
Hány éves őurasága? Lehet, hogy még gyermeki korban leledzik! Akkor kell pár év, hogy a gyerek nagyobb legyen, - mondjuk amikor beszélni kezd - és akkor figyel fel rá. Addig is beszélj neki sokat arról, milyen jó, hogy gyereke van: lesz valaki, aki mindig szeretni fogja, ha ő is normális, és szeretetet, gondoskodást ad a kicsinek. Elszakíthatatlan kötelék. És azért mert lány, azért megtaníthatja focizni (vagy mit tudom én mit szeret ő). Egy érett ember tudná értékelni, hogy ott van egy kicsi lény, aki az ő génjeit örökölte. Egy lépés a halhatatlanság felé... Sajnálom, hogy nem fogja fel, szegénykém! Te pedig túl sok időt ne adj neki. Én kb. egy évig figyelném, van-e változás, és ha továbbra is ilyen éretlen, és felelősség nélküli, lépnék. Addig is gyűjtögetnék.
2011. dec. 31. 22:06
8/8 anonim válasza:
4 éves kapcsolatnak vetettem véget amiatt.
Nem csinált semmi rosszat,de jót se.
Tulajdonképpen evett,aludt,dolgozott.(nem,nem 16órát hogy elfáradt volna)
akkor szakitottam amikor meg akarta kérni a kezem...el is áshattam volna magam ha igent mondok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!