Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, akinek a...

Van itt olyan nő, akinek a barátja/férje biszexuális? Hogy működik a kapcsolatotok? Van gyereketek?

Figyelt kérdés

2011. dec. 27. 22:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem van egy barátom aki az. Van felesége,normális életet él,de 3-4havonta megőrül és hetekig hajnalban jön haza.Aztán újra vége. Én nem bírnám, a nő egész jól kezeli. Csak egyre eskette meg, hogy mindíg védekezik, és nemfogja őt megfertőzni.
2011. dec. 27. 22:48
 2/16 A kérdező kommentje:
Aha, hát ez nem túl biztató..
2011. dec. 27. 22:51
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Az első válaszolónak: én sok férfit ismerek aki ezt csinálja pedig heterok. Nem attól válnak ilyenné, mert biszexek hanem szimplán azért, mert primitív ösztönlények.

A kérdezőnek: a biszex férfiból annyi fajta van mint a heteróból. Nem lehet egy kalap alá venni őket. Nekem egyik barátom biszex, kiváló férj és családapa, soha nem csalná meg a feleségét. Ez ember függő, nem szexualitás kérdése.

2011. dec. 27. 23:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ. Azért kérdeztem, mert az én barátom is biszex, ezért érdekelne sorstársak személyes tapasztalata. Hogy hosszútávon hogy működik a dolog.
2011. dec. 27. 23:13
 5/16 anonim válasza:
100%
Nekem még az általános iskolában volt biszexuális fiú barátom, de az inkább a saját neméhez vonzódott. Később megtudtam róla, hogy azért vonzódik inkább a férfi nemhez, mert a nők nem kedvelték, hogy vallási mássága miatt körül volt metélve a pénisze.
2011. dec. 27. 23:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nő vagyok és biszex, ez nem úgy van ám, hogy ha valaki mindkét nemhez vonzódik, akkor megcsal. Akkor csak szimplán paraszt.

A biszex csak annyi, hogy nem korlátoz a nemiség abban, hogy kihez vonzódom. De nem egyidőben több partnerrel! Ez tényleg nem szexualitás, hanem intelligencia kérdése.

2011. dec. 27. 23:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, de nincsenek valamiféle ciklusok, hogy pl. 5-6-10 év után egyre inkább a másik nem vonzana, mint a párod? Ha már régóta az egyik nemmel van kapcsolatod, egyre inkább hiányzik a másik.
2011. dec. 27. 23:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, maga a tény hogy biszex csak annyiban változtat a dolgokon, hogy több riválissal kell szembenézned :)

Az, hogy megcsal-e vagy sem, csak a személyisége kérdése.

Ha normális, akkor legfeljebb azon kell kiakadnod, hogy nem egy másik nő, hanem egy pasi seggét nézi melletted az utcán :D

2011. dec. 27. 23:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már régóta az egyik nemmel van kapcsolatod, egyre inkább hiányzik a másik."

Ilyen nincs. Mivel csak olyan emberekkel lépek komoly kapcsolatba, akiket szeretek. Nem hiányzik az épp másik nemi szerv. Emberbe vagyok szerelmes, nem egy péniszbe vagy vaginába.

2011. dec. 28. 00:05
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szívesen olvasnék még tapasztalatokat, vagy új gondolatokat. Nagyon érdekel a téma, de sajna nincs kivel megbeszélni, miután ez nem az én titkom.
2011. dec. 28. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!