Van itt olyan nő, akinek a barátja/férje biszexuális? Hogy működik a kapcsolatotok? Van gyereketek?
Az első válaszolónak: én sok férfit ismerek aki ezt csinálja pedig heterok. Nem attól válnak ilyenné, mert biszexek hanem szimplán azért, mert primitív ösztönlények.
A kérdezőnek: a biszex férfiból annyi fajta van mint a heteróból. Nem lehet egy kalap alá venni őket. Nekem egyik barátom biszex, kiváló férj és családapa, soha nem csalná meg a feleségét. Ez ember függő, nem szexualitás kérdése.
Bár én nő vagyok és biszex, ez nem úgy van ám, hogy ha valaki mindkét nemhez vonzódik, akkor megcsal. Akkor csak szimplán paraszt.
A biszex csak annyi, hogy nem korlátoz a nemiség abban, hogy kihez vonzódom. De nem egyidőben több partnerrel! Ez tényleg nem szexualitás, hanem intelligencia kérdése.
Valóban, maga a tény hogy biszex csak annyiban változtat a dolgokon, hogy több riválissal kell szembenézned :)
Az, hogy megcsal-e vagy sem, csak a személyisége kérdése.
Ha normális, akkor legfeljebb azon kell kiakadnod, hogy nem egy másik nő, hanem egy pasi seggét nézi melletted az utcán :D
"Ha már régóta az egyik nemmel van kapcsolatod, egyre inkább hiányzik a másik."
Ilyen nincs. Mivel csak olyan emberekkel lépek komoly kapcsolatba, akiket szeretek. Nem hiányzik az épp másik nemi szerv. Emberbe vagyok szerelmes, nem egy péniszbe vagy vaginába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!