Van itt olyan nő, akinek a barátja/férje biszexuális? Hogy működik a kapcsolatotok? Van gyereketek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 22:42
11/16 anonim válasza:
Én is egy biszexuális lány vagyok. Nálam vannak periódusok, amikor csak az egyik nemmel tudok kialakítani kapcsolatot, olyankor a másikra rá se tudok nézni. De ha kapcsolatban vagyok, akkor ez változik, nem csalnám meg a partneremet csak azért, mert elkezd hiányozni a másik nem. Ahogy írták már előttem is, az embert szeretem és nem a nemiszervét.
12/16 anonim válasza:
Az én barátnőm is biszexuális. Neki van barátnője, akivel hónapok/évek elteltével szokott találkozni. A barátnője külföldön él. Sosem zavart, ha együtt vannak, maximum az, hogy kihagynak, bár már 3-asban is voltunk. :P Teljes mértékben elfogadom a szexuális irányultságát.
13/16 anonim válasza:
A biszexualitás nem azt jelenti, hogy joga van a másik nemmel megcsalni a másaikat, hanem azt, hogy ha egyedülálló, akkor potenciális partnerként mindkét nem szóba jöhet. Ha kapcsolatot alakít ki, a hűség itt is érvényes. Ahogy az én esetemben - én nő vagyok. De érdekes módon állítólag bi férfiaknál tényleg nem szokott működni, hogy nyugton marad a feleségével - ezért ilyennel nem is kezdenék.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kár, hogy olyan párok nem írtak, ahol a férfi biszex, és nővel él hetero kapcsolatban. Azért jó lenne, ha működne a monogámia.
2011. dec. 30. 19:59
15/16 A kérdező kommentje:
Írtátok többen, hogy nem a másik nemi szervébe vagytok szerelmesek, de gondolom másképp szeret egy nő, mint egy férfi, más együtt lenni vele, más egy ffival időt tölteni, mint egy nővel. Ez sem hiányzik, amíg kapcsolatban vagytok valakivel? Nem okozza ez a kapcsolat végét, még ha nem is csaljátok meg a párotokat?
2011. dec. 30. 20:13
16/16 anonim válasza:
Nem. Mert nem minden nő és férfi egyforma.
Nincs mód, hogy egy férfi vagy egy nő hogyan szeret. Csak olyan van, hogy hogyan szeret a Réka, Petra, Márk, Péter.
A biszexuális NEM azt jelenti, hogy ez vagy az hiányzik. Hanem azt, hogy dupla annyi a választék.
Ha találkozom egy lánnyal, aki olyan, mint a férfi, akiről álmodom, akkor nem állít az meg, hogy nem férfi, hanem nő. Ennyi.
Szóval nincs hiányérzet.
Ennyi erővel a heterokban is lehetne, hisz ahogy előbb mondtam, minden ember máshogy szeret. Lehet, hogy egy párkapcsolatban élő nő egyszer több előjátékra vágyik, máskor keményebb szexre - ez nem fogja azt jelenteni, hogy azonnal szakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!