Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozzámennétek párotokhoz, ha az esküvő előtt bevallja, hogy megcsalt titeket a kapcsolatotok alatt?
Persze megígérve, hogy a házassági kötelék már köti őt is. S soha többé nem fog megcsalni.
Lehet ennek hinni? Vagy kutyából nem lesz szalonna?
Én nem mennék hozzá!Ezzel nálam már eljátszotta volna a bizalmat,amit a házasság sem hozna vissza!És ahogy te mondtad,kotyából nem lesz szalonna!Ha egyszer megtette,mi a garancia,hogy többé nem fogja?És úgy belemenni egy házasságba,hogy nincs meg az alapvető kölcsönös bizalom,szerintem elég nagy felelőtlenség lenne!
Én azt tanácsolom,hogy ha nem akarod rögtön kidobni,a házasséggal azért mindenképp várjuatok%aztán ha esetleg idő közben bebízonyítja,hogy képes hűséges lenni és te is képes leszel neki megbocsájtani ezt a baklövést,akkor esetleg visszatérhettek az esküvő kérdésre!
Dehogy mennék! Lehet hogy adnék neki időt, hogy bizonyítson, aztán majd kiderül. De a bizalomnak lőttek, azt biztos!
És valaki ne egy papír miatt legyen hűséges, hanem azért mert azt érzi hogy annak kell lennie.
ez attól függ
ha nagyon szeretném...
Hozzámennék. Nem véletlenül volt olyan lelkiismeretfurdalása, hogy bevallotta. Ha a későbbiekben is meg akarna csalni, akkor hülye lenne elmondani.
Másrészről én hiszem, hogy mindenki követhet el hibákat, emberek vagyunk, nem gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!