Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző lennék, vagy nekem van igazam, ha szeretném, hogy változtasson?
"Édesem, nagy kérés lenne, hogy néha egy-egy hétvégét kettesben töltsünk? Nehezen bírom a pörgést már így 6 hónapos terhesen..." - boci szemek, csók, ölelés.
Menni fog! ;)
Hogy hogyan beszéld meg vele? Pontosan így, ahogy elmondtad. Semmi játszma, mórikálás, hanem beszélgetés, tiszta kommunikáció.
Törekedj az "én kommunikációra", azaz :
"Én úgy képzeltem el, s az esne jól a családdá válásunk idején, hogy...."
Nem pedig így:
"Nem tetszik, hogy te minden hétvégén...."
S került a mindig és a soha kifejezéseket.
Ennél azért sokkal nehezebb dolgokat is meg kell majd valószínűleg beszélnetek világosan az életben, de kívánom, hogy ez legyen a legnehezebb! :)
Szerintem az már rég rossz, ha a férjed mindenhol szívesebben van, mint veled otthon. Nekem legalábbis ez jön le abból amit írsz, hogy a párod kb menekül otthonról... Minden hétvégén, péntek este, szombat, vasárnap, talál valamit, hogy elmehessen, szerintem ez sok egy leendő apukának. Talán még fel lehet nyitni a szemét.
Ülj le vele és beszéljétek meg. Kössetek kompromisszumot, hogy pl a vasárnapokat otthon tölti veled, aztán majd ha meglesz a gyerek, 2 hetente megy csak el csavarogni. Vagy valami ilyesmi.
Ha ez így folytatódik, akkor hiába élsz házasságban, egyedül fogod nevelni a gyereket, mert sose fogjátok látni az apját. El se hiszem, hogy ennyire komolytalan legyen egy majdnem 40 éves pasi akinek hamarosan gyereke lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!