Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy változtasson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy változtasson egy kicsit magán?

Figyelt kérdés
ha a fèrjem hazaèr szètdobålja a kabàtjàt,kilèp mindenböl ès ott marad,a szekrènyèt összeturja minden reggel.ha eszik a telefonjàt a kezèben tartja ès jàtszik rajta adig amig lenem fekszik aludni.nem lehet vele beszèlni pedig babåt vårok ès mèg 2szot sem lehet vele våltani.nem veszekszünk meg semmi csak jolenne eröl a telefonrol meg a cirkuszolåsrol szoktatni.tud valaki valami jo modszert?4honap mulva szülök ès addig leakarom legaläbb egyikröl szoktatni,mert a gyerek mellett nehèz lenne mèg ö utån is pakolnom meg a telefon helyet a babät fogja. Èn 20vagyok a pärom 25.

2014. jan. 17. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Neveld meg, ha már a szülei nem tették. Még pont időben vagy. Ha nem teszed, később nehezebb dolgod lesz:)
2014. jan. 17. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
amit szétdobál hagyd úgy napokig ... talán rájön, hogy mi a baj vele ... egyébként meg nincs normális kapcsolatotok
2014. jan. 17. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a férjem nem fog változni, sõt még rosszabb lesz, ha szólok neki áll feljebb!
2014. jan. 17. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk egyszer hagyott mindent ott, ahol épp puffant a dolog..

Aztán az ajtó előtt kidobálva találta a ruháit, dolgait, miután befejezte a konyhába az ebédet.

Észere sem vette a kis "műveletemet". Persze, utána kitört a hiszti, mire mondtam neki, hogy ha visszapakolt mindent és elrakta a levetett holmit a helyére, akkor mehet mosogatni. Utána meg beszélgetünk.

Kicsit puffogot, de fél óra után belátta, hogy nem vagy a cselédje. Mint ahogy ő se nekem.

2014. jan. 17. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

Nem értem a problémádat! Gondolom, eddig is ilyen volt, ha eddig megfelelt így (mert másként nem mentél volna hozzá feleségül és nem vállalnál vele gyereket), akkor most miért akarnád megváltoztatni?

Eleve egy felnöttet nem lehet megváltoztatni, de ha ezek zavarnak, akkor már sokkal korábban kellett volna erröl beszélnetek, még MIELÖTT összeházasodtok.

2014. jan. 17. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
A legriasztóbb ez a mondatod: "nem lehet vele beszélni". Miért? Szoktatok beszélgetni? Elmondod neki, mi zavar téged? Ha a telefonján játszik, amíg lefekszik, akkor ez azt mutatja, menekül az intimitástól. Próbálj meg ezen javítani, nem lehet egy másik emberen változtatni, ha ő nem akarja.
2014. jan. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!