Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éreznétek, mit szólnátok (szólnátok-e) ha a férjetek nem szólna, hogy kimarad (késik) egy kicsit?
Köszönöm a választ. Igazából játszmákat nem szeretnék (hogy majd jól megtudja milyen is ez!). Nem.
Azt szeretném, ha megértené, de úgy tűnik elbuktam, mert nem érti. Mondtam neki, többször is. Nem tudom, hogy hisztizzek, balhézzak, maradjak nyugodt és beszélgessek, vagy ne szóljak semmit mert túlreagálom.
Csak ne bonyolítsd túl.
Nálunk simán működik, hogy ha valamelyikünk egy óránál többet késik és nem szól, akkor a másik felhívja.
Ez valahogy úgy szokott kinézni, hogy mondjuk én felhívom: "Szia szívem, merre vagy? Minden oké?" "Persze csak beültünk egy sörre a kollégákkal." "Oké, szerinted kb. mikor érsz haza?" "Egy-két óra múlva." "Rendben, várlak, addig is jó sörözést!"
Nem szokott megsértődni rajta :)
Hívogatni tényleg ne kezdd el, de ha csak felhívod, hogy minden oké-e, azzal nincs semmi gond. Én úgy vagyok vele, hogy megkérdezem, mikor jön, és ha ahhoz képest már egy félóra-óra eltelt, akkor hívom csak fel újra. Ez nem hívogatás, és nyilván benne van a pakliban, hogy azt mondja, nagyon jól érzik magukat, úgyhogy marad még. Bár mostanában ha így alakul, akkor rögtön szól, legalább egy sms-t ír, és akkor nem aggódom.
Az órát nem tartják tovább, de köszönöm. És óra közben smsezik néha, tehát ez nem kérdés.
Nem szertném irányítani! Jár neki a kikakpcsolódás, de nekem is, hogy ne kelljen aggódnom, várnom, és mindeközben attól félnem, hogy hiába kérek, és hiába ígér, az nem teljesül.
Férjed semmibe vesz téged, úgy él, mint egy független ember. Nem kell elkérezkedjen, de annyit megtehet, hogy hazaszól, hogy később megy. Ha ennyire nem tud alkalmazkodni, akkor nem kell megnősülni...
Régóta járok nyelvtanfolyamra, de még soha nem fordult elő, hogy utána bárki is sörözni akarna menni...amint vége az órának, mindenki siet haza, igazából még egymást sem nagyon várjuk meg. Olyan meg egyszerűen nem létezik, hogy az óra tovább tart. A tanár fix órát van fizetve és percre pontosan betartja. Vagy azt gondolja bárki is, hogy a tanár ajándékba ad akár egy órát is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!