Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti ehhez mit szólnátok? Mit éreznétek? Szerintetek tegyem ezt? Máshol nem válaszol (telefon, facebook, sms) és arra gondoltam hogy elutazom hozzá! Majdnem egy évet voltunk együtt.
Nem csinálok olyat, hogy szándékosan nem reagálok, mert ez nem szép dolog. Van, akivel meg kell tenni, de általában csak egy rossz rövid út.
Úgyhogy ha személyesen jönne el, akkor azt tudnám értékelni, de nem hiszem, hogy visszafogadnám, ha olyan az indok.
A szakítás oka : bekavart egy srác,akivel sokáig jó haverok voltunk,de ő kezdett többet érezni és nem akarta hogy együtt legyek a barátommal,és olyakat irt levélben neki hogy engem ő nem is érdekel és nem szeretem őt na meg hasonló dolgokat.
és emiatt lett mindennek vége.
nem akarom elengedni, imádom őt és fájt neki amit levélben kapott, holott nem igaz!
Nem kellett elmennem hozzá, felhivott telefonon hogy megszeretné ezt beszélni velem! és már minden rendben!!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!