Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lesz a T-Mobile-os facezőkk...

Mi lesz a T-Mobile-os facezőkkel? Megszűnik az ingyen face.

Figyelt kérdés

Szerintem ugyanúgy fel fognak menni facere, max lemegy a pénzük.

Amúgy én is face-eztem telóról, de én továbbra is fogok, mert úgyis van 1GB adatforgalmam.

2011. dec. 31. 12:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
összefüggésben van ez a megszűnés azzal, hogy idővonalas lett a face?
2011. dec. 31. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezt már vagy egy éve mondogatják, és még sosem szűnt meg. Egyébként akkor az lesz az ingyenélő T-Mobilosokkal (én is T-Mobilos vagyok, 17 éves, de letiltottam a netemet), ami a másik két szolgáltató előfizetőivel: vagy fizetnek utána, vagy nem facebookoznak. Szerintem nem egy óriási tragédia, ha nem tudsz facebookozni az órán, vagy éppen hazafelé menet.
2011. dec. 31. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, az idővonal egy belső program, már a kérdés is idióta.
2011. dec. 31. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:

sztem túlélik:)

most valószínűleg tényleg megszűnik jan 1.től!

bár én is tudom h régen ígérik!

amúgy általában minden T-mobilesnek olyan a telója hogy ugye az előfizuhoz jár valamennyinetezés

valamennyi adatforgalomig így is ingyé lesz..

"egy hitű Voda-s"

:D

2011. dec. 31. 12:34
 5/11 A kérdező kommentje:

a megjelenítésre értettem, mert az idővonal gyökeresen új, viszont máskor is volt már profil váltás, de akkor nem ekkora újítás volt.

Én ha akarok tudok facezni, mert úgyis van adatforgalmam, de nagyon sok függőnek nincs, szerintem akkor is fel fognak menni, max fizetnek és rátudják.

Amúgy meg fog szűnni, mert ezt már régóta lehet olvasni a Téé honlapján.

2011. dec. 31. 12:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Na igen vodás barátom, csak nagyon sok embernek nem előfizus, max akkor lemegy a pénzük, de szerintem letojják, csak facezzenek. :)
2011. dec. 31. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:

a Voda-s

hááát igen nekem is van egy bnőm(mondjuk ő előfizus)

valami hihetetlen h mennyire függő...

el se tudom képzelni mi lenne vele ha nem lenne előfizetése..

De igazad lehet.. A nagyon elvakultaknak nem számít h lemegy a pénz..

Amúgy nekem a legjobb:)

Nem androidos meg netes a telefonom.. Nincs kísértés..

2011. dec. 31. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:

a Vodás voltam az előbb:)

12:38

2011. dec. 31. 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:
egyébként valószínűleg nem fogja megjeleníteni a facetime-ot egyik telefon sem, az iphone-om sem mutatja, pedig ugye arra külön faxa kis program van. Bár én csak otthon Wifi-n tolom, nekem aztán mind1 hogy megszűnik-e az ingyenes face, vagy nem. Talán kevesebb lesz a függő.
2011. dec. 31. 12:40
 10/11 anonim ***** válasza:
T-s vagyok évek óta, de sosem használtam az ingyen fészt. Ha telen netezek akk wifi. Nem egy létszükséglet, hogy percrekész legyek az ottani baromságokkal. Ami fontos azt nem ott írják meg. Szal ha megszünik nem érint, de lehet kitalálnak vmi mást mert ez nagy csábítás a fiataloknak, hogy T-s ek legyenek.
2011. dec. 31. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!