Miért lehet ez? Ez a telefon már kikészit! Többit lent!
Vettem egy Samsung galaxy young telefont! Jo volt rajta a facebook(m.facebook) és aztán egyéb okok miatt töröltem magam, majd most visszatértem..és mig nem töröltem magam működött rajta eleinte a facebook, de most meg amikor beakarok jelentkezni ezt irja ki:
"Sajnáljuk,a felhasználói fiókod ideiglenese nem elérhető. Kérjük, hogy jelentkezz be a www.facebook.com címen a gépedről és kövesd a megadott instrukciókat."
Bejelentkezek és semmilyen instrukciókat nem ir ki amit követnem kellene és nem tudom mit tegyek hogy jó legyen!
Köszi előre is a segítséget! Volt-e már veletek ilyen vagy ilyenkor mi a teendő!
Letöltöttem az androidos facebookot is. és más cimmel bejelentkeztem már és azzal jó volt. Ezt irta ki:
"Sorry, your account is temporarily unavailable. Please log in to www.facebook.com from your computer and follow te instructions given.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!