Samsung galaxy mini vagy telenor onetouch (ot-990)? (lent) sok választ!
Figyelt kérdés
melyik jobb?(mert ma azzal dicsekedtek nekem hogy az onetouch szar!mert nekem az van.)2011. dec. 26. 17:56
1/7 anonim válasza:
nekem is az van tény hogy nem egy csúcs telefon de a galaxy minihez képest jobb
szerintem csak az tudja hogy milyen akinek ilyen van:D
haverom fikázta mikor mondtam hogy ilyet vettem neki x8 a van aztán mikor a kezébe vette akkor jöttek a meglepetések hogy mennyivel jobb mint az x8
2/7 anonim válasza:
mondjuk azóta vett egy xperia minit ugyhogy megint hátrányba vagyok de nem gond:D
3/7 anonim válasza:
A One Touch mindent ver 40 alatt a Bladet és az Xperia Minit kivéve.
4/7 anonim válasza:
One touchom van, és jobb mint a samsung galaxy mini
ezerszer!
a mini csak annyival jobb, hogy nevesebb cég gyartotta!
5/7 anonim válasza:
A Samsung név normális körökben nem számít jónak... :)
6/7 anonim válasza:
Mi az, hogy normális körök, kedves Jolinair kolléga? Többet adott el az Apple-nél. És a csúcskészülékei (Galaxy S II stb.) minőségiek. Kétség sem fér, hozzá, hogy a Galaxy Mini egy szar, de pl. a Samsung Galaxy Nexus egy nagyon jó készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!