Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éreznétek, mit szólnátok hozzá ha a párotok azt mondaná, ő még nem szerelmes?
Nem hiszem mert ha valaki szerelmes ilyen dolgok mint például trauma nem hinném hogy hatással lenne rá
énis szerelmes voltam egy lányba pedig tuttam rolla hogy egy oltári nagy qrva
Mint előttem is írták, egy két hónapos kapcsolatban már ki szokott alakulni az a bizonyos szerelem. DE kivételek mindig vannak, akik nehezebben bíznak, nem engedik olyan gyorsan elmélyülni a kapcsolatot, ezért ugyan a szeretetük erősödik, csak lassabban, mint az átlagnak. Én már egyébként elértem, hogy a lányka kábé NYOLC hónap után belémszeressen. Csak amíg ez meg nem történik, addig mindig újat kell neki mutatni. Ez fontos, nehogy még a szerelem előtt váljon "unalmassá" a kapcsolat.
(Egyébként az én véleményem szerint a jó kapcsolat nem feltétlen követeli meg a szerelmet. Voltam egy lánnyal egy évig együtt úgy, hogy egyikünk sem volt szerelmes, mégis azt kell mondjam, hogy a legerősebb, legértékesebb kapcsolatom ez volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!