Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ereznetek az en helyemben? 7 eve nos vagyok, a szomszedba lakik a felesegem egykori baratja aki annak idejen nagyon szerelmes volt a felesegembe. Tobbi lent
Szia!
Nő vagyok. Sajnos sok nő nem ahhoz a férfihoz megy feleségül, akit nagyon szeret. Rossz ezt olvasni, de most mit hazudozzak neked? Nekem nagyon gyanús lenne, hogy olyan indokkal járkálgat át, hogy jóban van a volt párja húgával, meg a gyerekek ...bla, bal... miért más barátnője nincs? Ha tegyük fel véletlenül ideköltözne az exem , én már a férjem miatt se mennék át hozzájuk, még akkor sem ha a a legjobb barátnőm lenne a húga. Találkoznék velük a játszótéren, elmennék cukiba , de nem hozzájuk be konkrétan!!
Gondolkodtál már apasági teszten? Vagy ha tudod a gyerekeid és a feleséged vércsoportját, na meg persze a tiédet, akkor is kiderülhet, hogy nem tőled vannak.
A helyedben azt érezném, hogy valami nem tiszta, találkozzon a húggal inkább nálatok, az tiszta.
Ha viszont megbízol benne, akkor ebben is bízz meg benne.
Először is ne kombinálj! Ülj le a feleségeddel és mondd el neki, hogy téged zavar az, hogy mennyit jár át az exéhez és ez téged féltékennyé tesz. Ha normális a nő és szeret, akkor megpróbál változtatni a helyzeten. Kicsit furcsa, hogy miért nem találkozik a barátnőjével nálatok, vagy máshol, de lehet alaptalan a gyanakvásod és csak szeretnek a gyerekek együtt játszani stb.
A lényeg, hogy ne támadd le és ne mondd, hogy nem bízol meg benne. Beszéljétek meg. Még a végén lehet összehaverkodsz az ex-szel és amíg a csajok a konyhában dumálnak ti együtt söröztök a meccs előtt! :D
Nem ismerem a helyzetedet, de az én véleményem az, ha csalna, akkor nem a szomszéddal tenné, ahol ennyire nyilvánvaló és szerintem kizárt, hogy a családja falaz! Végiggondoltad ezt? Falaz a feleség a férjének, hogy szexeljenek a feleségeddel? Vagy a gyerekek falaznának? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!