Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogy éreznétek, mit szólnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éreznétek, mit szólnátok (szólnátok-e) ha a férjetek nem szólna, hogy kimarad (késik) egy kicsit?

Figyelt kérdés
Nem akarok házsártos lenni. A férjem eljár nyelvtanfolyamra sténként, és utána néha (ritkán tényleg) elmegy sörözni (nem tudom kikkel, munkatársakkal vagy a tanfolyamtérsaival) de nem szól nekem. Se egy sms, se semmi. Múltkor (és az előtti alkalommal) megkértem, hogy írjon egy smst, vagy hívjon fel vagy valami.Megígérte, hogy megteszi. Nem az engedélyem kell, mielőtt féreértenétek, hanem hogy tudjam hogy merre jár, nincs-e baja, nem támadták-e meg, nem lett rosszul. Én otthon várom, és nem tudok semmit róla. Nem kezdem el hívogatni, mert nem ellenőrizni akarom. Olyan rosszul esik, hogy a kérésemet nem veszi figyelembe, pedig tudja, hogy ez nekem fontos.
2013. dec. 4. 22:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%

"Vagy azt gondolja bárki is, hogy a tanár ajándékba ad akár egy órát is?"

Nem de nálunk is volt csúszás,amikor a tanárnak mennie kellett hivatalosan valahova, akkor előtte dupla órát tartott.

2013. dec. 4. 22:44
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
Ennek semmi köze a tisztelethez.
2013. dec. 4. 22:45
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy felhívod, hogy

"-Nyuszikám, merre vagy?"

"-Sörözünk a haverokkal."

"-Oké, akkor nem várlak meg, lefekszem aludni."

Még nem leszel házsártos. Ez nem ellenőrzés. Együtt éltek. Ha bármelyikőtökkel történik valami, a társatoknak tűnik fel elsőként. Est egy felelősségteljes felnőtt ember felfogja, és szól, hogy ne várd tűkön ülve, hogy hol a fenében van, vagy mi van, ha történt vele valami...

2013. dec. 4. 22:46
 14/29 anonim ***** válasza:
52%
Ha változás van az órarendben azt előre közli a tanár.És közben is megengedett az sms vagy rövid telefon!
2013. dec. 4. 22:52
 15/29 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem sincs köze a tisztelethez. Az én párom ennél komolyabb dolgokat is képes lenne elfelejteni, érdekes memóriája van. Nekem az jött le, hogy ez az első alkalom, amikor meg volt beszélve, hogy szól és nem szólt, simán elfeledhette, ha az a fajta.

Az engem is zavarna, ha semmibe venné a kérésemet, ha egyszer rábólint, tényleg megértheti, hogy aggódom. Az én párom akkor is szól, ha csak 10 percet késik, mert bankol vagy tankol, pedig nem is kértem rá. Ennyinél még nem aggódnék, de jó tudni, hogy mikor kezdjek neki a palacsintatészta megkeverésének vagy ilyesmi :)

Azzal egyetértek, hogy ilyenkor fel lehet hívni, ha a másik nem szólna.

2013. dec. 4. 22:55
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt már próbáltad, hogy elmész a barátnőddel, amikor hazaér az üres lakás várja, se egy cetli tőled hogy merre vagy, aztán valamikor később betoppansz, hogy bocsika, elbeszélgettük az időt?
2013. dec. 4. 23:56
 17/29 anonim ***** válasza:
31%

A férjed nem tisztel. Semmibe veszi amit kérsz tőle. Ez így szerintem azt jelenti, hogy valami baja van a kapcsolatotokkal, veled... nem boldog... nem érdekli, hogy aggódsz érte.

Nálunk is előfordult, de nem szándékosan. Annyi történt egyszer, hogy elaludt a vonaton. Ráadásul akkor fel sem tudtam hívni, mert le volt tiltva a kártyája. (sokáig nem töltötte fel pénzzel, ezért letiltották.)

1 órával később ért haza a megszokottnál. Gondolhatod min mentem át... hogy biztos megtámadták, kirabolták, elcsapta egy busz...stb... ráadásul alapból kicsit veszélyes a munkája, volt olyan kollégája akit megtámadtak és a kórházban kötött ki....

Mindegy. Annyi a lényeg, hogy általában, amíg van pénz a telefonján, és tudja hogy késik (vonat) vagy bármi, mindig dob egy smst, vagy felhív.

Ez alap dolog lenne, és nem neked kéne a férjednek könyörögni, hogy írjon.

Tisztelet...tekintettel vagyunk a másikra meg ilyenek...

Szerintem is csináld meg, hogy nem vagy otthon, mire hazaér. Ülj be egy moziba vagy valami, és aztán menj haza. Majd megtudja. Ha szép szóval nem érti meg, akkor cselekedni kell.

Ha meg nem érinti meg a dolog, akkor tényleg az van, hogy már nem érdekli mi van veled...de ezt is jobb megtudni, és lépni.

27/N

2013. dec. 5. 00:21
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod eljátszani ugyanezt vele,akkor javaslom adj neki egy órát a tanfolyamos óra után,aztán hívd fel,hogy merre van!
2013. dec. 5. 05:28
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan feledékeny férjjel (nem rossz szándék volt, nincs időérzéke) leültem és elmondtam, hogy ha indokolatlanul sokat késik, akkor elkezdek aggódni.

Aztán elkezdem hivogatni a környékbeli rendőrkapitányságokat, kórházakat és hullaházakat a személyleírásával.

Ez elgondolkoztatta és többet nem fordult elő.

2013. dec. 5. 07:02
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Problémától függetlenül, ha megkér valamire, akit szeretek, akkor azt teljesítem. Ez a tisztelet. Nehogy már még ő hívogassa, mint kamaszkislányt az édesanyja, hogy "Bocs a zavarásért, de kocsmázol épp? Mert akkor nem várlak tovább, mint egy hűséges kutya, miközben te arra sem vagy képes, hogy hazatelefonálj.".
2013. dec. 5. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!