Ti szólnátok ha 10 ft tal kevesebbet kapnátok vissza15 ezres tételnél vagy cikinek éreznétek és inkább nem?
Ha lenne 15ezer forintom, akkor nem szólnék.
De ha az ember napi párszáz forintból éli az életét, akkor nagyon is számít az a 10 ft.
Szóval mindenképpen az összegtől függ.
Én is vettem valamit nemrég ami 3490 Ft volt, 3500-at adtam, és nem kaptam vissza semmit.
Fordultam és kijöttem. Leszarom, hát most vagy nem volt aprója, vagy így gyűjti magának a pénzeket a hülyegyerek. Bunkónak bunkó, hogy szó nélkül elrakta, de nem sűrűn vásárolok ott és nem földhözvágni az a 10 Ft. Ráadásul nem is ruhát vettem, hanem egy trafót, múszaki boltban.
Ruhaboltban ott szoktam hagyni nekik az ilyen kis maradékokat, ott nem kérem hogy adják vissza. Néha én szoktam szólni, hogy köszi hagyd, és kijövök, de itt nem csináltam ezt és ez agy férfi volt, még csak nem is nő.
A férfiaktól nem várnám ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!