Mit szólnátok, ha a párotok nyerne 450. 000 ft-ot és nagy részét elköltené "shoppingolásra"?
A saját helyzetembe tudok belegondolni. A párom ha ilyenekre költené el, csalódnék benne, mert nem ilyennek ismertem meg. Ő előrelátó, tudom, hogy nem dobná ki az ablakon olyan dolgokra, amik nem létfontosságúak. Most pl. épp használt autóra gyűjt, ami kellene a munkába járáshoz, ha nyerne ennyi pénzt, biztosan azt vennénk belőle, de közös döntés után.
Ha nem olyan jómódú a párod, és nem volt fontos neki az új telefon, ruha és cipő, csak amolyan "szórjuk a pénzt, míg van" címszóval vásárolta el, az elég egyszerűségre vall. Szerintem az ember legyen előrelátó. Jó, ha van tartalék.
Igazából semmit, a nőnek ez boldogsága, ha én nyernék 450-et azt elkölteném a motoromra, ugyanúgy elvárnám hogy ne szóljon bele, Ő nyerte nem én, alapon kell gondolkodni
20/F
A nő nyerte a pénzt, ő külön él saját lakásban.
A férfi a szüleivel, ő nehezményezi a dolgot.
Hát ha nem élnek együtt, az más tészta... Bár én nőként nem tudom megérteni az ilyen vásárlós, pazarlós gondolkodásmódot, de ha annak a nőnek jólesett... :)
Én inkább félreraknám, mert jól jön az még. Csak hát ez a baj a magyarokkal általában: ha nincs pénz, meg tele vannak adósságokkal, sírnak, de ha jön váratlan bevétel, pl. ilyen formában, nem az az első, hogy félrerakja, mert jó lesz az még, hanem rögtön a nyakára hág a pénznek, megvesz olyat, amit máskor nem tudna. Mintha egyeseknek fizikai és lelki fájdalmat okozna, ha nem élik fel rögtön a pénzt. :D Közben ezek csak értéktelen örömök.
Mit ér az, ha majd később jön valami gáz, aztán nem tudja, honnan akasszon le pénzt?
Na jó, elkalandoztam. Lehet, hogy a kérdésben szereplő nőt egyáltalán nem érinti. Ez pusztán az én véleményem az ilyen esztelen költekezésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!