Mit szólnátok, ha a párotok nyerne 450. 000 ft-ot és nagy részét elköltené "shoppingolásra"?
Ha jól élnék, lenne megtakarításom, minden hónapban tudnék félretenni, és külön élnék a párommal, akkor valószínű ebből egy 100ast én is elköltöttem volna ruhákra. Kicsit felújítottam volna a gardróbot.
Ugyanakkor miért nem költöztök össze?
Mivel együtt élek a párommal, így valószínűleg egy 100as magunkhoz vennénk belőle és ugyanúgy vennénk pár darab ruhát, cipőt, meg a lakásba egy két dolgot, a maradékot pedig félretettük volna megtakarításba.
Egyébként mi az hogy költhette volna nyaralásra? Úgy gondoltad, hogy majd a 450ből elvisz téged a Bahamákra?
Úgy látom a kérdezőnek egyik válasz sem felet meg. Vagy pedig valamelyik válaszolót megint elkapta a piroskéz-láz. gratulálok hozzá, ha csak ennyi öröme van az életben!
Bocsánat az off-ért!
Kedves kérdező, te vagy a hölgy aki elköltötte a pénzt.
És most csak azokat a válaszokat értékeled, aki a feloldozást nyújtja neked, vagyis azt írja, hogy a pasidnak semmi köze hozzá.
Tényleg nincs köze hozzá, de nem ezt kérdezted, hanem azt, hogy mi mit szólnánk hozzá. És ha nem teszed fel egyenesen a kérdést, akkor lehet neked is egy kis lelkiismeret furdalásod...
Ha a nő külön él és ő nyerte, akkor én sem szólnék bele.
És szerintem még "nem is költött sokat".
Mármint ha a felét félrerakta akkor kb. 225 ezer forintot költött. Ez természetesen sok pénz, de a leírtak alapján nem elszórta. Ha nem a kínaiban, turiban vásárolunk, akkor egy cipő lehet akár harminc ezer forint, de az már a drágább kategória. Az átlag inkább 15-20 ezer. Ha vesz magának egy farmert, az is kb. 10000 ft, ha nem talál akcióban. Vesz 3 pólót az megint 10000, meg mondjuk most hogy nyár van egy fürdőruhát kb. 3000 ft.-ért. Ez már 43 ezer forint. Ha kell neki egy új telefon akkor már nem a legrosszabbat fogja megvenni, szóval már az is vagy 60 ezer forint. Neked is vett egy fényképezőt (vagy kamerát?) ami szerintem megintcsak minimum volt vagy 30 ezer forint. Szóval a manapság ennyibe kerülnek a dolgok, nem a nővel szaladt el a ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!