Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Pici gyerekünk van, de nem hanyagolom el a férjem olyan szempontból sem. Próbálom mindig összeszedni magam, hogy heti 3-4 alkalom legyen, habár az én hormonjaim még nincsenek a helyükön és nem nagyon kívánom, plussz a fáradság, de mind1, nem ez a kérdés.

Szóval kimaradt 2 nap és az este közeledtem, de azt mondta fáradt, tudom sokat dolgozik,megértő is vagyok, hiszen ugyanezt kapom tőle is, erre késő estig nézte a meccset, arra nem volt fáradt. Rosszul esett nagyon. Nem vagyok egy nagy taktikus, mindig elmondtam, ha bajom van, de most valahogy úgy érzem, neki kellene nyitni....

Tudom nem nagy kunszt ez az egész, másnak sokkal nagyobb problémája van...trálllálá, az enyém jelenleg ez.

2013. ápr. 24. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
az én férjem is sokszor fáradt, arra viszont, hogy meccset vagy filmet nézzen, arra nem. Sokszor még a haverjához is átmegy fél-1 órára. Én ezen nem akadok fent, lehet akkor nem volt kedve szexelni, van ilyen na. És nekik az is pihenés, kikapcsolódás, ha csak döglenek a tv előtt. Ha neki az esik jól, akkor tegye azt. Ne csinálj ebből gondot, mert nem az. Nyugodj meg, és így szeresd, ahogy van, a tv bámulással együtt. Én is ezt teszem.
2013. ápr. 24. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Meccset nézni más, mint "aktívkodni". Azon felül, mint ahogy te se, ő se mindig akarja a dolgot, ez természetes.

Viszont ha ez téged ennyire bánt, és nem tudod kezelni, akkor mondd el neki, és megbeszélitek. Habár ilyesmire szerintem kár is szót pazarolni.

Egyikőtök sem robot, ami arra van beállítva, hogy két kimaradó nap után a cerka álljon, te meg ugrásra készen legyél.

Lehet, hogy neked ez nagyon nagy probléma, de ha belegondolsz, felesleges miatta emészteni magad.

2013. ápr. 24. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:

lehet tényleg az volt neki a lazulás, hogy meccset nézett :)

Én azt mondom vegyél egy szexis szettet, vagy egy cuki babydollt, és sétálj el előtte este, miközben tévézik, ha megkérdezi, hogy mi ez csak feleld lazán, hogy "Ja, ma láttam a boltban, nem tudtam otthagyni, megyek lefeküdni..." és hagyd ott, tuti utánad megy ;)

2013. ápr. 24. 13:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Annyi manapság az elhanyagolt férj, nem akartam, hogy az enyém is az legyen, odafigyeltem erre és tessék le lettem passzolva mert játszott a Bayern :)

Azt hiszem nem fogok szólni semmit, lenyelem a békát és kész.

2013. ápr. 24. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy esetből ne csinálj feszkót.
2013. ápr. 24. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:

egy kicsit tényleg túl reagálod. pláne amikor azt írtad kimaradt két nap..-sokaknál sokkal több nap szokott kimaradni..!

senkitől nem lehet elvárni,hogy mindig kedve legyen hozzá,főleg ha sokat dolgozik. és a meccs nézéshez a legtöbb férfi soha sem fáradt.-a férjem is azt nézte tegnap..

2013. ápr. 24. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ott a gond egyébként, hogy míg te "nem akartad elhanyagolni", és akkor is hanyattvágódtál, mikor nem volt kedved hozzá, addig a párod ugyanezt nem tette meg érted. Valószínűleg nem a Bayern-ért passzolt le, hanem egyszerűen csak nem volt kedve hozzá. Neked sem volna mindig kötelező, függetlenül attól, hogy sok az elhanyagolt férj. Kicsit talán túlzásba viszed a kapcsolatod ápolását, mert az addig szép, hogy odafigyelsz az igényeire, de a sajátodat elnyomod, mikor neked nincs sok kedved a dologhoz, amiről gondolom, neki egy szót sem szóltál. Most meg azt érezed, hogy te mennyi energiát belefektetsz a kapcsolatba, ő meg ezt nem értékeli. (Miért is értékelné, ha azt sem tudja, hogy az együttléteitek egy részére kötelességtudatból került sor?)
2013. ápr. 24. 13:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolso.
2013. ápr. 24. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincsen semmi gond, csak merj önmagad lenni :)

A párod sem gonosz, csak erről nem kommunikáltok, pedig kellene. Merjetek emberek lenni egymás előtt, hisz társak vagytok :)

2013. ápr. 24. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne így fogd fel h lepasszolt egy focimeccsért. Igaz én még nem vagyok házas de az én barátom is szereti a focit. Eleinte fura volt de rájöttem h ez a meccs most megy, ezt most tudja csak megnézni, és nem fogok házi sárkánykodni. Mondtam neki tegnap h ma este akkor ott alszom nála ahogy megbeszéltük. Erre közölte h jó, de ő szeretné megnézni a meccset. Elsőre nekem sem esett jól de aztán lehűtöttem magam és megbeszéltük h előtte csinálunk vmit közösen. Végül beültem mellé miközben nézte a meccset és meséltem ezt azt néha mondta h nem tud mindig figyelni de azért hallgatott :D Végülis így mindketten jól jártunk én szövegelhettem ő nézhette a meccset. Aztán utána már volt kedve neki is ágybabújni;)

Szóval szerintem fogadd el ha néha egy-egy meccs van és "fontosabb" mint te, mert ez nem azt jelenti h nem szeret hanem h van egy hobbija ami fontos neki. Másrészt neked se lenne jó ha nincs kedve hozzá és mégis lefeküdne veled. Csinálj neki kedvet :)

2013. ápr. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!