Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan mondom, nem kapok...

Komolyan mondom, nem kapok szikrát! Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Apám és anyám már évek óta úgy vannak mint a kutya meg a macska. Külön szobában is alszanak,de elválni egyik sem akar. Anyámnak lett egy fél éve kb valami pasija,aki vagy 15 évvel fiatalabb nála. De ez még mind semmi. Persze apám háborgott,de aztán szerintem konkrétan tojik a dologra nagy ívben. Na most anyám felhívott este egy nagy ötlettel: a pasiját a családi házba akarja költöztetni,mert a pasit irúgták az albérletéből.

Hát mondtam anyámnak,hogy nem normális. Nekem attól is forog a gyomrom,hogy nyiltan tart szeretőt,apám meg ilyen bamba,na de ez,hát ez már azért sok.

Albérletben lakom a párommal egyébként,tehát már nem otthon. Hát én köpni nyelni nem tudtam. De hát anyám "szerelmes",mondja ő,és olyan,mint egy hülye tini.

mondtam neki,azt csinál,amit akar,de ne csodálkozzon,ha nem megyek haza látogatóba. Engem ne égessen az ötveniksz éves anyám a hülyeségeivel.

Persze a pasi csóró,meg volt hajléktalan is,de hát annyira szereti anyámat. Ja,meg a pénzét gondolom. Apám meg persze kiverte a hisztit,mondjuk jogosan,de anyám köti az ebet a karóhoz,hogy a fél ház az övé,ott azt csinál amit akar.

Nem értem mire jó ez! Mért nem válnak el békében,aztán mindenki csinál azt amit akar.

Mert ez így tök jó lesz,hogy egy házban fog élni anyu,apu meg anyu pasija. Hát komolyan mondom...

És mért is ne,anyám is meg apám is engem hívogatnak telefonon és szidják egymást nekem! Elegem van!

Ti mit tennétek? Mert én legszívesebben letagadnám őket!

26/N

2013. márc. 16. 07:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Az o dolguk, oldják meg maguk között.
2013. márc. 16. 07:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Jogos....lenne,ha nem engem találna meg mindkettő a problémáikkal!
2013. márc. 16. 07:29
 3/13 anonim ***** válasza:

élnek így sokan hármasban,

és tudod minden csoda 3 napig tart,megszokják ezt is az ismerősök,

meg nem is neked kell ezt szégyellni,

2013. márc. 16. 07:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Tényleg :O? Ez ilyen elterjedt? akkor úgy fest,én vagyok túl maradi gondolkodású....
2013. márc. 16. 07:35
 5/13 anonim ***** válasza:
19%

Tehát, akkor anyád éljen tovább a rossz házasságban, neki szerelem nem jár, mert 5x éves. Te is meg fogod tudni, milyen annyi idősnek lenni, beskatulyázódni, mikor te élnéd az életedet, mindenki más (pláne a tulajdon lányod) meg elvárja, hogy otthon üljél, és maximum arra gondolhatsz, hogy lassan ideje lenne az öregek otthonába bevonulni.

Anyudék éljenek boldogan - ha nekik ez így jó, hajrá. Ha nem lenne az, elváltak volna. Nekem meg, őszintén, semmi közöd hozzá, kivel van együtt. Ha eleged van belőle, hogy hallgatod a panaszkodást, közöld velük, bár személy szerint eléggé bunkó dolognak tartom. Gyanítom a szüleid hallgattak eleget panaszkodni, amíg felneveltek, és sosem torkoltak le, hogy húzz a problémáiddal a fenébe, engem nem érdekel.

Ezt a hozzáállást, meg azt, hogy letagadnád a szüleidet mert nem úgy élnek, ahogy azt te, a gyerekük elvárod, sokkal-sokkal szégyenteljesebbnek tartom.

2013. márc. 16. 07:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó,hát nem tudtam,hogy az normális,hogy egy nő együtt él a férjével is meg a hímr.bancával is. végülis szabad országban élünk,de nekem ne sírjanak. Én saját erőből végeztem egyetemet,nulla segítséggel,amit elértem nem nekik köszönhetem ugyanis 14 évesen már kollégista voltam és kb azóta nem élek otthon. Támogattam őket anyagilag ha meg voltak szorulva mert ez a gyerek feladata, a felnevelésért cserébe,bár engem nem nagyon neveltek. Minden ez a felállás az én erkölcsi normámba nem fér bele. Még ha ez egyeseknek elfogadott és jó dolog is!
2013. márc. 16. 07:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem állapot hogy 3-an élnek ott... Várj pár hetet, amíg lecsillapodnak, aztán utána üljetek le hárman megbeszélni, hogy miért jutottak ide. A szüleim házasságával is volt gond,aztán leültünk megbeszélni sok vita után és kiderült hogy apa nem törődik annyit anyával, és ezek után próbált figyelmesebb lenni. Persze ez is csak egy módszer a sok közül. Vagy ne foglalkozz velük, mert nem a te dolgod hogy a házassági tanácsadójuk legyél.
2013. márc. 16. 08:12
 8/13 A kérdező kommentje:

08:12-es!

Nagyon köszönöm,hogy megértesz! Igazából én tényleg nem gondolnám,hogy ez a helyzet így "hárman párban" oké,mind erkölcsileg,mind bármilyen téren! És elég gyerekesen viselkedik mindkettő,hisz nem egymással beszélik meg a dolgokat,hanem engem hívogatnak! Az lesz,amit mondasz,remélem dűlőre jutunk!

2013. márc. 16. 09:18
 9/13 anonim ***** válasza:
A jogi részét nem tudom, azt esetleg a jogi fórumon tudod megkérdezni. De az erkölcsi része tényleg nem semmi. Gondolom, azért nem válnak, mert nem akarnak ötvenes éveikben albérletet kezdeni, két lakás ára meg nem jön ki a ház értékéből. Ha anyud hajthatatlan, nem lehetne valahogy elfelezni a házat? Egy fallal elválasztani, ez az én részem a másik a tiéd? Szerintem amíg nincs megosztva addig mindkét tulajdonos hozzájárulása kell ahhoz, hogy valaki oda beköltözzön. Legalábbis remélem, hogy így van.
2013. márc. 16. 09:39
 10/13 A kérdező kommentje:
09:39-es! Nem tudom ez jogilag,hogyan működik. De azt hiszem,nem is nekem kell tudni. Oldják meg ők. amúgy azért ők ha akarnák tudnának hova menni,de így kényelmesebb nyilván. Meg most őszintén,ha apám ezt hagyja,akkor arra sem tudok mit mondani. De hát anyám sem semmi. Pedig szép híre van a pasijának a környéken. Hát tuti nem a nagy szerelem miatt van anyuval. Nem dolgozik,így majd lesz aki eltartja,lesz tető a feje fölött,lesz aki mos főz takarít rá. Csak az fáj,hogy mikor mi a párommal kértük meg anyámékat,hogy segítsenek lakástvásárolni,akkor azt mondták,felnőtt vagyok,oldjam meg! Na de az idegen odamehet...Áh nem is húzom fel magam jobban ezen.
2013. márc. 16. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!