Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan mondom, nem kapok...

Komolyan mondom, nem kapok szikrát! Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Apám és anyám már évek óta úgy vannak mint a kutya meg a macska. Külön szobában is alszanak,de elválni egyik sem akar. Anyámnak lett egy fél éve kb valami pasija,aki vagy 15 évvel fiatalabb nála. De ez még mind semmi. Persze apám háborgott,de aztán szerintem konkrétan tojik a dologra nagy ívben. Na most anyám felhívott este egy nagy ötlettel: a pasiját a családi házba akarja költöztetni,mert a pasit irúgták az albérletéből.

Hát mondtam anyámnak,hogy nem normális. Nekem attól is forog a gyomrom,hogy nyiltan tart szeretőt,apám meg ilyen bamba,na de ez,hát ez már azért sok.

Albérletben lakom a párommal egyébként,tehát már nem otthon. Hát én köpni nyelni nem tudtam. De hát anyám "szerelmes",mondja ő,és olyan,mint egy hülye tini.

mondtam neki,azt csinál,amit akar,de ne csodálkozzon,ha nem megyek haza látogatóba. Engem ne égessen az ötveniksz éves anyám a hülyeségeivel.

Persze a pasi csóró,meg volt hajléktalan is,de hát annyira szereti anyámat. Ja,meg a pénzét gondolom. Apám meg persze kiverte a hisztit,mondjuk jogosan,de anyám köti az ebet a karóhoz,hogy a fél ház az övé,ott azt csinál amit akar.

Nem értem mire jó ez! Mért nem válnak el békében,aztán mindenki csinál azt amit akar.

Mert ez így tök jó lesz,hogy egy házban fog élni anyu,apu meg anyu pasija. Hát komolyan mondom...

És mért is ne,anyám is meg apám is engem hívogatnak telefonon és szidják egymást nekem! Elegem van!

Ti mit tennétek? Mert én legszívesebben letagadnám őket!

26/N

2013. márc. 16. 07:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát fúú... én első körben csak azt tudom leszögezni hogy Sir Butcher nem normális.

Második körben pedig hogy apád lehetne egy kicsit tökösebb is.

Az egy dolog hogy anyád szeretőt tart, tegye azt ha jól esik neki. A mai világban úgy tűnik az is normális hogy nyilvánosan.

De hogy képes odaköltöztetni apád mellé :o

Ez még elváltan is megalázó lenne, nemhogy házasságban (még ha csak papír már csak, akkor is)!

Én apád helyében az asztalra csapnék hogy azt tesz amit akar, de nehogymár odavigye a faszit...

Váh, ez valami vicc.

Sajnos nem hiszem hogy sokat tehetsz, itt apádnak kellene a sarkára állni.

2013. márc. 16. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Fú én többet "haza" sem mennék hozzájuk,ha ez tényleg bekövetkezne,egyáltalán nem tartanám velük a kapcsolatot...

Kérdező szerintem felesleges bármit is tenned,mondanod nekik..Ha már az ötletet anyád kitalálta, hogy odaköltöztesse a pasiját,akkor már az is épp elég, hogy ilyen egyáltalán eszébe jut egy ötveniksz éves "felnőtt" családos asszonynak :/

2013. márc. 16. 12:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát köszi! Akkor végülis megerősítettetek abban ,hogy nem én vagyok a gyökér,és hűtlen gyermek,aki a szülei élete felett ítélkezik! Akkor mások is vannak rajtam kívül,akik ilyen "maradi" (viccnek szánom,vagy inkább gúnynak az egyik hozzászóló miatt)gondolkodásúak :)! Nemrég hívott anyám,de már fel sem vettem neki! Oldják meg ők ketten,vagy hárman vagy bánom is én hányan,de engem ebből hagyjanak ki!
2013. márc. 16. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!