Szülők! Ti mit szólnátok ehhez?
Sziasztok!
18 éves lány vagyok. 3 hónapja van barátom. Még nem aludtunk együtt, de szeretnénk már. Van egy hétvégéi háza nagymamáéknak ahova kimehetnénk pénteken este. Nagymamámat megkérdeztem és ők engedik de anyának még nem álltam elő az ötlettel.
Anya a barátomat húsvét hétfőn ismerte meg. Anyukák! Ti így megengednétek? Vagy szerintetek meg se próbáljam? Előre is köszönöm a válaszokat.
18/L
Engem érdekel, várom, hogy megírd! :)
Egyébként én úgy gondolom, hogy én elengednélek, ha én lennék az anyukád.
Bár én nem egyedül nevelem a lányunkat, és ő még csak 16 és fél, de közöttünk olyan hihetetlenül jó, és bizalmas kapcsolat van, ami gondolom 18 éves korára sem fog megváltozni.
És ha őszinte és bizalmas velem, akkor nincs okom megtiltani - egy egyébként már nagykorú lánynak, - hogy együtt töltsön egy hétvégét a barátjával.
Arról nem is beszélve, hogy igazából tiltással semmit nem lehet elérni. Ha a fiatalok szexelni akarnak, úgyis megtalálják a módját. Tiltással csak azt lehet elérni, hogy leközelebb nem lesz őszinte, hazugságokba üldözzük, és esetleg kulturálatlanabb, kellemetlenebb körülmények között lesz kénytelen az első szexuláis élményét megszerezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!